Konkurranseregler for alle konkurranser på Brikkelauget

Alle konkurranser på Brikkelauget må følge disse reglene dersom det ikke er skrevet noe annet i konkurransetråden.

  1. Alle avgjørelser vedrørende konkurranser er endelige. Krangling er derfor nytteløst, det samme er bestikkelser.

  2. Du må være betalende medlem for å være med i konkurransen. Det vil si at du må ha betalt medlemsavgift og være minst 15 år gammel.

  3. Alle medlemmer som følger regel 2 kan være med, inkludert styeremedlemmer, klossmajor, ansatte i butikker og alle medlemmer som ellers hjelper Brikkelauget på en eller annen måte. Vi ønsker aktivitet hos våre medlemmer, og derfor er den åpen for alle som følger reglene som fremkommer her og i den spesifikke konkurransen.

  4. Alle bidrag som leveres, godtar ved publisering at Brikkelauget kan bruke bildene på sosiale medier. Deltaker blir identifisert med nick, med mindre man skriver at man ønsker å identifiseres på annen måte. Vi kan bruke instagram nick, facebook navn eller brukernavn andre steder. Vi linker ikke til andre sider, da dette er vanskelig og ser rart ut i de fleste sosiale medier vi bruker.

  5. Bygget må være nytt, altså ikke vært med på en av Brikkelaugets utstillinger eller konkurranser før.

  6. Alle bidrag skal som hovedregel være bygd av fysiske klosser. Det er bare dersom det spesifikt står i konkurransereglene det er lov med digitale bidrag.

  7. Ved et krav om en spesiell lengde, brede eller høyde, må de byggverkene som er i grenseland for minimumskravene, ha med et ekstra bilde der byggverket er satt på eller rett ved siden av en plate slik at man kan måle lengden. Det samme gjelder et klossetårn med forskjellige farger på klossene dersom det er en minimumshøyde.

  8. Alle som er med i konkurransene må være tilgjengelig for beskjeder på pm. Dersom vi har spørsmål om bidraget eller adresse dersom du vinner, må svare på spørsmålene våre. Dersom vi ikke får svar fra dere innen 1 måned innen vi har sendt spørsmålet, vil bidraget kunne diskvalifiseres. Så følg med på forumet!

Og hvis du er i tvil om noe er innenfor reglene, er antakelig svaret nei

6 Likes

Reglene er oppdatert nå.

1 Like

Reglene er oppdatert

2 Likes