Månedskonkurranse mars: Street food

Månedskonkurransen i mars er Street food marked.

Bidragene skal være en bil, en henger eller en liten overbygd bod som kan settes sammen til et street food marked. Det er ingenting i veien for å finne andre salgsboder også, men det skal være i en typisk street food stil. Planen er at disse kan tas med på utstillinger og settes sammen i en City Layout for å lage et livlig marked.

Krav: En bil eller henger eller overbygd bod som passer inn i minifigurskala. Dere kan IKKE bruke ferdige sett som finnes, men dere kan bruke deler som skilt, hjul og matvarer fra dem. Det må tydelig være en MOC

Størrelse: Minimum 150 brikker, størrelse på en typisk Street food vogn i minifigur skala

Frist: 31. mars klokken 23:59

Grunnregler finner dere her: Konkurranseregler

Premie blir markedsført senere - men det blir premie!

9 Likes

Benny er glad i is, så han har fikset seg en is bar i classic space stil :slight_smile:
Brikkebror har vært innom litt for mange ganger nå, så han begynner å bli kvalm…
7 Likes

Kalkunkiosken tilbyr store “turkey legs”, som man ellers nesten bare finner i Disney World! Sving innom og smak da vel!8 Likes

Klar for en smaksopplevelse som vil ryste dine smaksløker og sende deg rett til Valhalla? Da trenger du ikke lete lenger enn Ragnaroks Rullekaker! La vår rullende vikingvogn ta deg med på en steinovnsbakt smaksreise gjennom tid og rom, og kjenn den guddommelige kraften av de eldgamle oppskriftene våre! Bli med oss og la eventyret begynne!

7 Likes

Video Ragnaroks Rullekaker: https://youtu.be/0Bz0mxCEmXY

2 Likes

Yiorgos gyros er på plass!


6 Likes

Peppa Gris fyller 20 år iår. Mamma og pappa gris syntes det var på tide at hun skaffet seg en jobb, og da hun kom opp med ideen med eget gatekjøkken var de ikke sene om å donere den gamle campingbilen til formålet. Hun er blitt daglig leder i eget firma og har ansatt tre medhjelper som bytter på å jobbe for seg. Peppa selv har ikke så mye tid siden hun daglig må opptre i gamle repriser på NRK Super.
9 Likes

Hei, her er mitt bidrag for mars med litt bakgrunnshistorie :slight_smile:

PS! Det hjelper å ha sett litt film i fra 80-tallet for å skjønne deler av historien, plus å vite litt om australske biler og drifting :slight_smile:

Jack Dundee, barnebarnet til Crocodile Dundee, har prøvd seg som profesjonell innen drifting miljøet uten de helt store resultatene.

Nå har han satset på en helt ny karriere, med sin isbil. Siden budsjettet har vært trangt, har han bygd om sin drifting Ute til isbil. Firma har et så originalt navn som Jack’s isbil, men blandt venner kalles bilen bare for Popmobilen.

Noen ting henger igjen fra karrieren innen drifting, sånn som de friske felgene, racingsetet og det hydrauliske brekket. Hjelmen er også alltid med.

Issalget går ikke veldig bra, da Jack har satset på litt uvanlige smaker. F.eks. er favoritten til stamkunden Billy Bob, lakriskremmerhus med pistasjis. Sønnen Kåre holder seg til en mer trygg sitron- og lime saftis. Dristige Dirk er skeptisk da han for første gang skal prøve seg på en appelsinsorbet med et kremmerhus laget av tang og tare.

Mon tro hvor lenge denne nye karrieren til Jack varer…

6 Likes

Old Joe’s Pizza Place oppdaget at det skulle være en matfestival på torget i nærheten og Old Joe forstod fort at han den helgen ville tape stort om han ikke var til stede. Han fikk tak i en gammel henger og fikk raskt bygd den om slik at Old Joe’s kunne være tilstede på festivalen.
5 Likes

Two mermaids ice cream. En ombygd campingvogn inspirert av min amerikanske venninnes foodtruck.

7 Likes

Her ble det en tiles kiosk. Dumt å ta bilder så sent, men renholderen kom så jeg måtte bare bli ferdig
7 Likes
6 Likes

Brygging og bygging kan i enkelte tilfeller falle under samme tak, som i denne gamle vogna med piratbrus.
6 Likes

To bidrag for å bidra til balansert kosthold. En med frukt og grønt, og en pizza-van.
7 Likes

Velkommen til Wasabi Wagon! Vi serverer de ferskeste sushi-rullene og dampende varm ramen, rett fra vårt hjerte til ditt. Bli med oss ​​for en smaksopplevelse som vil sette fart på smaksløkene dine og gi deg et innblikk i den pulserende verden av japansk gatekjøkken.

8 Likes6 Likes