Villa Maison

Det hele startet som en spøk fra MarcosBessa fra Spania på Eurobricks men nå er den bygget i minst to land i verden (selv om landene er naboer)
http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=38698&st=0

MarcosBessa har vist laget sin på sitt kontor i Billund.

Her er min hvertfall:
[bsurl]http://www.brickshelf.com/gallery/eiker86/MyCity/VillaMaison/smallimg_9573.jpg[/bsurl] [bsurl]http://www.brickshelf.com/gallery/eiker86/MyCity/VillaMaison/img_1713.jpg[/bsurl]

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=450110

Neste prosjekt mens jeg venter på å få flytta blir:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:1.20.10Carlo’sBakeShopByLuigiNovi1.jpg

Som jeg sa på EB, så ser bygningen bedre ut i virkelige brikker og hvitfargen gjør virkelig denne bygningen til et skue. Godt jobba, mann!

Men du, hva med å legge bildene/galleri ut på flickr og mocpages slik at de blir tilgjengelig med en gang, samt at du åpner for at andre kan kommentere de direkte, uten å måtte finne frem til EB eller her. Bare et tips :slight_smile:

Ser flere har spekulert på EB i hva denne kom til å koste å bygge og tallene var ganske høye. Hvor mye har du egentlig brukt?

Liker bedre BS jeg :wink: tar alt anna når jeg har fått fløtta på meg og har muligheten til å ha det rolig når jeg jobber. Er så stress å drive me så mye nå for tida :wink:

Må jeg regne ut en dag. akkurat nå så føler jeg at det ble dyrere enn 3308,67 kr som S@H sier.
http://shop.lego.com/Product/factory/product.aspx?p=LFH002&mid=05fa2c99-94d3-446d-838b-28a4e8dc1385 (vet ikke hvor lenge denne blir ligganes)

Utrolig hva folk får til med noen plastikbikker … :open_mouth: