Trenger du mer plass til din lego?

Det er mange av oss som har opplevd eller opplever akkurat det, og da kan vi glede mange av dere som leser dette at det finnes muligheter :slight_smile:

For over 5 år siden startet mange av oss i Østlandsområdet (Stor Oslo) en liten gruppe hvor vi sammen ble enige om å leie oss et felles lokale. Dette har vært et stor suksess, og vi har nå fornyet leieavtalen med utleier. Dette medfører at vi også kan utvide med flere leietagere, og har du lyst til å bli en del av dette fellesskapet - send undertegnede en PM.

Litt faktaopplysninger:

Vi leier totalt over 300 kvm som består av fellesområde og lukkede rom. Totalt har vi 15 rom tilgjengelig for utleie og pt er 2 rom tilgjengelig (med mulighet for flere)
Lokalene ligger på Alnabru i Oslo
Det ene rommet er på ca 4 kvm til kr 850,- pr mnd
Det andre rommet er på ca 7 kvm til kl 1450,- pr mnd

Mer detaljer kan vi ta via PM

Førstemann til mølla og vi gleder oss til å høre fra deg

3 Likes

Vi har fortsatt ledige rom i våre lokaler på Alnabru, og det er derfor ingen grunn til å fortvile hvis du ikke lenger har mer plass hjemme :slight_smile: Det er bare å fortsette å kjøpe inn og så kan du leie plass hos oss - og ikke minst treffe utrolig mange hyggelige legokollegaer :). Send meg gjerne en PM for mer info eller ønske om befaring.

Hører fra deg :slight_smile: