Stilling i Lego norge

http://e24.no/jobb/stillinger/?id=907&positionTitle=Field+Sales+Manager

Field Sales Manager
Vi søker en tydelig, engasjert og teamorientert salgsleder med sterk gjennomføringsevne til å lede og utvikle vårt salgsteam i Norge. Som Field Sales Manager får du en sentral rolle i videreutviklingen av selskapet. Du får personal- og resultatansvar for våre 4 distriktssjefer og In-Store & Event Manager.

Hovedfokus i stillingen vil være å videreutvikle salgsteamet, våre salgsprosesser, sikre perfekt gjennomføring og styrke vår posisjon i butikk. Du vil jobbe systematisk med våre In-Store KPIs og formidle LEGOs value proposition til våre kunder. Stillingen rapporterer til Country Manager og du vil være en sentral medspiller i vår Norden-Benelux Business Unit.

Den vi søker er entusiastisk og resultatorientert, og du har evnen til å snu deg raskt for å gjøre de justeringene som må til for å nå målene. Du er en leder som vet hvordan du utvikler og motiverer medarbeidere. Ditt salgsinstinkt og forretningsorientering kombinerer du med en analytisk tilnærming og gode samarbeidsevner. Du tenker helhetlig, har en utpreget kommersiell forståelse og kan vise til dokumenterte resultater fra tilsvarende stillinger.

Vi tilbyr en selvstendig stilling der du kan sette spor etter deg i et markedsledende selskap preget av vekst og innovasjon og med en av verdens sterkeste merkevarer. Vår kultur er preget av en lekenhet med stor entusiasme, åpenhet, tillit og korte beslutningsveier.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Jan Petter Skogstad, tlf. 990 01 726, eller Ole K. Simensen, tlf. 975 59 087. Søk på stillingen snarest. Vi ønsker søknad og CV på engelsk. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Bør man legge ved link til brickshelf e.l. i søknaden? :stuck_out_tongue:

Her er det to til (usikker på om Field Sales Manager-stillingen er en ny en eller samme som før):
dn.no/dnJobb/article1984783.ece?jgo=c1_re
dn.no/dnJobb/article1984787.ece?jgo=c1_re