PKH 2024: Felles Bylayout / Collaboration: City layout

Denne tråden brukes til å diskutere alt om samarbeids-layoutet som kalles by (og tog)-layout!

Har du en liten bygning, en park eller en bil du vil bidra med? Dette er stedet.
Ingen bygg er for små - mange bekker små blir én stor Å!


This thread will be used to discuss about the collaboration-layout for city and train stuff.

Do you have a small building, a park or a car you might want to participate with? this is the place!
No building is too small - many small streams make one big Å (or many small buildings make one big city)!

4 Likes

Trekningskonkurranse i felles by/tog-layout!

Alle som bidrar til felles by/tog-layout, er med i trekning om en ekstra premie! Denne “konkurransen” går i tillegg til de andre konkurransene.
For å få et lodd i trekningen må du melde på minst 16x32 studs til felleslayouten. Det kan være en park, en bygning eller en spennende bilulykke-scene.
Det blir maksimalt ett lodd per deltaker, så et superstort bygg stiller likt som et lite et. Vi ønsker så mange bidragsytere som mulig!

Denne “Konkurransen” følger ikke de vanlige konkurransereglene - så her får du lodd også ved å melde på originale LEGO-sett eller bygg du tidligere har hatt med til PKH-utstilling. For å gjøre byen mest mulig spennende ønsker vi likevel ikke 40 kopier av det samme modulhuset, men vi er ekstremt interessert i MOCs! Hvis du for eksempel har meldt på noe til Januar-konkurransen til Brikkelauget, kan du jo la det bygget stå et par måneder til :wink:

Men vi trenger ikke bare bygninger, så f.eks en bilsamling eller et kult passasjertog vil også få et lodd i trekningen. Eller om du bare vil ta med en drøss med minifigurer - ingen by uten folk!

Meld på bygget ditt gjennom de vanlige påmeldingssidene på pkh.brikkelauget.no, og sørg for at du markerer at det skal være en del av felles bylayout. Husk også å skrive størrelse.

Ta kontakt om du lurer på noe!


Raffle in the city/train collab-layout!
Everyone who contributes to the city-collab layout, will get a ticket in a “raffle” for an extra prize! This “competition” is in addition to the voting-competitions.
To get a ticket for this raffle, you need to sign up a build of at least 16x32 studs to the city-layout. It can be a building, a park or an exciting scene of a car crash.
There will be a maximum of one ticket per contributor, so a super big build will have the same chance of winning as a small build. We want as many contributors as possible!

This “competition” doesn’t follow the normal competition rules - so you can
However, a city with 40 copies of the same modular building isn’t super exciting. But we’d love your MOCs. If you participated in Brikkelaugets January-competition, why not leave the build standing for a few more months? :wink:

But we don’t only need buildings- after all, what’s a city without life? So a cool car collection or a nice passenger train will also get a ticket in the raffle. Or if you bring a bunch of minifigs - no city without people!

Sign up your contribution in the normal sign-up place by logging in to pkh.brikkelauget.no - but make sure you select that the build should be part of the city collaboration - and remember to input the size.

Any questions? Go ahead and ask :slight_smile:

7 Likes

Brilliant idea!

2 Likes

Skal det være på MILS?

Det er høyst frivillig _ det kommer til å være deler av byen som er det, og deler av byen som ikke er det. Vi har litt begrenset med MILS-veier foreløpig, så sjansen for at det passer bedre med veien er større for ikke-MILS.

Ok. Takk for svar

Om man skulle være så teit at man bygger vei utenfor huset sitt i mils-høyde; bruker man varianten med de nye veiplatene eller klossebygd hele veien gjennom? Tenker personlig at varianten som baserer seg på de nye veiplatene kanskje er hakket mer prisgunstig om vi skal masseprodusere? Da kan man vel også gjenbruke noe tiles fra de gamle veiene til Brikkelauget?

Det er ikke teit i det hele tatt - veien må jo være like høy som huset :stuck_out_tongue:

Men du kan velge selv om du vil ha det med de nye platene eller brikker. Personlig har jeg valgt brikker for å få mer tilpasningsdyktighet, men veier er bygget forskjellig på forskjellige steder, så det funker med begge deler :slight_smile:

Send meg gjerne en DM eller meld på via pkh.brikkelauget.no hvor langt strekke du har med Mils-vei, så får jeg kontroll på det når jeg planlegger layoutet :slight_smile:

1 Like

Jeg har lagt opp til å benytte de nye veilplatene som vei. Men noe bygd opp så de er vel omtrent samme høyde som om en bruker brikker.

2 Likes