PKH 2018 er i gang!

Vårens vakreste eventyr, PKH 2018 er godt i gang! Bilder finner du via lenken nederst i denne posten.

Deltagerne har stått på for å lage en fantastisk utstilling og de besøkende ser ut til å strømme på selv om det er godt vær i Trondheim i dag. Vi anbefaler alle å komme på besøk en tur, og det er åpent i dag fram til kul 16, samt i morgen 11-16.

PKH er mer internasjonalt og større enn noensinne, og det planlegges spennende aktiviteter i kveld. Bilder og rapport kommer i denne tråden. Minner om at for å delta på dette så må man møte opp på Hotel Bakeriet aller senest kl 18.20 i kveld.

Her finner du noen glimt av dag 1 og 2 på Charlottenlund videregående skole (oppdateres underveis)
https://flickr.com/photos/135187538@N03/sets/72157693059164792

Kjekt å se for oss som ble hjemme og lengter til Trondheim :relaxed:

Da er dag 2 godt i gang, bilder kommer i albumet lenket til i første post i denne tråden.

Her er noen skudd fra AFOL-kvelden i går kveld: https://flickr.com/photos/135187538@N03/sets/72157693059164792

Det var superhemmelig hvor vi skulle hen, men det demret for oss etter hvert som vi bevegde oss mot havna i Trondheim og bordet en passasjerbåt. Vi endte opp ute på Munkholmen i Trondheimsfjorden, hvor vi fikk et interessant foredrag om hva som foregikk der fra vikingtiden og fram til i dag. Deretter kunne man vandre rundt og kikke på omgivelsene.

En flott middag bestående av grillmat med godt tilbehør ble servert, og vi ble underholdt med «heads or tails», en turbo-form for quiz. Kvelden ble avsluttet med auksjon med mange fine objekter - inntektene går til PKH og Brikkelauget.

Dere som er i Trondheim, kos dere med dagen i dag og til dere andre: bli med neste år, dette er kjempegøy!

Da er PKH 2018 over. :frowning:

Nå er det pakkekaos og hjemreise for mange av oss. Det har vært en hektisk men likevel fantastisk helg hvor mange har stått på for å lage et strålende arrangement. Takker alle for innsatsen på vegne av Brikkelauget! Det er alle medlemmene som gjør at dette i det hele tatt fungerer og blir så bra som det blir.

Vi har hatt gode besøkstall og det virker som det meste har gått veldig bra. PKH blir bedre og bedre for hvert år! Håper alle har hatt det fint, tusen takk for samværet og vel hjem til alle! :slight_smile:

Og til dere som av ulike årsaker ikke har fått deltatt på PKH: kom dere til Trondheim i 2019, det er ingenting å lure på!