MG TF 1954 sportsbil

For en liten tid tilbake fikk jeg et oppdrag fra en MG veteranklubb om å lage en MG TF 1954 modell i Lego. Jeg har tidligere laget en Jaguar SS100 som ikke er helt ulik så jeg brukte litt av de samme teknikkene her, Jaguaren er forøvrig postet her tidligere: http://www.brikkelauget.no/diskusjon/viewtopic.php?f=3&t=280. Bilen er ca 1:24 skala. Her er et bilde av orginalen: http://www.remarkablecars.com/ppads/data/940/1954-mg-01463.jpg

Nok en gang en fantastisk modell fra deg. River du de etterhvert, eller har du de utstilt på hylla hjemme?

Atter en fantastisk modell fra Henning ja. Du har virkelig klart å fange de klassiske formene på MG’en, og jeg liker slike klassiske biler.
Skulle gjerne hatt den modellen stående på hylla her på utstilling.

Takk, takk. Jeg har de aller fleste modellene stående i hylla, ihvertfall de 10-15 modellene jeg er mest fornøyd med. Ja de runde formene på MGen var en utfordring, jeg har prøvd på mange forkjellig løsninger på panseret og skjermene, men det er ikke så lett når det skal være så smått :slight_smile:

Hva med å prøve på en Excalibur som neste prosjekt? Det er iallefall en mer moderne variant av de klassiske bilene. Jeg syns det er skikkelig flotte biler.

Fantastisk! Ble sittende å måpe…

Du får til biler så bra …