Felles lokaler i Hordaland/Bergensområdet

Snakket litt med de som var innom VilVite om dette så tenkte vi skulle lufte det i en tråd her på forumet.

Er en del som kunne tenke seg litt mer plass hvor man kunne bygd og hatt fremme en del større MOC/layout uten at det blir bråk i heimen av dette.

Ser at de i Oslo har funnet et ganske så svært lokale men alt kommer jo an på hvor mange og hvor mye plass den enkelte syntes de kommer til å trenge. Som standard bør det være alarm/kamera overvåkning og helst ikke med lett innsyn til det som står der og det bør heller ikke være at man må bære alt opp og ned flere etasjer i en litt for liten og bratt trapp.

Så bare å lufte dine tanker og ider her :slight_smile:

Henger meg definitivt på som interessent her og skal holde øynene åpne etter potensielle lokaler.

Bare en tanke - burde ikke disse trådene vært i den lukkede delen av forumet slik at ikke hele verden får med seg hvor vi evt putter relikviene våre? Eller er jeg paranoid nå?

Jeg er kanskje interessert. Men siden jeg bor langt ute i periferien så er det for min del ikke interessant med et lokale sør for Norhordlandsbroen.

Ellers tror jeg det forsåvidt er greit å diskutere dette i den åpne delen av forumet. Men om man skulle finne egnet lokale så bør kanskje en ny diskusjon flyttes over i den lukkede delen.

Bumper denne tråden. Flere i Bergensområdet som kunne tenke seg noe slikt?

Hva med noe slikt:
http://www.finn.no/finn/b2b/commercialproperty/rent/object?finnkode=65416001&searchclickthrough=true

evt

http://www.finn.no/finn/b2b/commercialproperty/rent/object?finnkode=65415854&searchclickthrough=true