10184 Town Plan

Jeg tror ikke mine egne øyne! Shocked Herregud, det der skal jeg ha!! Very Happy

Utrolig flott sett, som jeg sa over på EB. Kinoen er flott, bensinstasjonen er flott, rådhuset er flott. Alle figurene, bilene og tilbehøret er flott.
Hva jeg elsker er at settet er veldig retro - bensinstasjonen er nok min favoritbygning, ettersom den minner meg om den retro bensinstasjonen som en gang var i Askim intil for ikke så veldig lenge siden.
Det er fantastisk sett, og en veldig fin touch at det er Kjeld Kristiansen, som også er guttungen i det lille bildet, som er avbildet på esken.
Endring: STORT bilde. Very HappySist endret av Freddie den 2007-10-18 20:03:25, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside MSN Messenger
<tr>
	<td width="150" align="left" valign="top" class="row1"><a name="2635"></a><b>Daniel</b><img src="http://www.brickshelf.com/gallery/SilentShadow/LILLEBY/LowQualityPics/small.gif" alt="" border="0" />Ble Medlem: 22 Okt 2005Innlegg: 260: Bosted: Tomrefjord<a href="">Items</a></td>
	<td class="row1" width="100%" height="28" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
		<tr>
			<td width="100%"><a href="viewtopic.php?p=2635&sid=2498e5741730fabcf949af46a7e4abdb&mforum=brikkelauget#2635"><img src="templates/subSilver/images/icon_minipost.gif" width="12" height="9" alt="Innlegg" title="Innlegg" border="0" /></a>Skrevet: 2007-10-18 18:46:37&nbsp;&nbsp; &nbsp;Tittel: </td>
			<td valign="top" nowrap="nowrap"><a href="posting.php?mode=quote&p=2635&sid=2498e5741730fabcf949af46a7e4abdb&mforum=brikkelauget"><img src="templates/subSilver/images/lang_norwegian/icon_quote.gif" alt="Svar med Sitat" title="Svar med Sitat" border="0" /></a>   </td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2"><hr /></td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2">OIOIOI!! Det ble jeg glad for å se:) Må ha og mocce bittelitt på<img src="images/smiles/icon_wink.gif" alt="Wink" border="0" />

Aldri vist at det var Kjeld Kristiansen på det gamle bildet der!

OIOIOI!! Det ble jeg glad for å se:) Må ha og mocce bittelitt påWink
Aldri vist at det var Kjeld Kristiansen på det gamle bildet der!_________________Never argue with an idiot. They drag you down to their level & then beat you with experience.

WOW. Og Lego bare ruller ut det ene fantastiske City-settet etter det andre… Regner med at dette settet heller ikke når butikkhyllene i Norge, men det er jo lov å håpe.
Det skal i hvertfall anskaffes på den ene eller andre måten Smile
Og jeg som ikke er ferdig med alle innkjøpene av årets sett ennå Sad

Bare esken på det settet der kommer til å bli en slager! Smile
A must have!

F0NIX wrote:
Bare esken på det settet der kommer til å bli en slager! Smile A must have!
Helt enig! Dette kommer til å bli den første esken som ikke havner i søpla.

OH!!! Er det 3stk golden 2x2 Brick jeg ser i fontenen jeg ser der?
…sikle…

Det er det.
Selv har jeg lagt merke til de klare rulledørene på bensinstasjonen, i tilleg til panoramavinduet som ligger ned på hjørnet der. Tankbilen har dører, fontenen har en unik 8x8 gjennomsiktig blå plate, rådhuset ser ut til å være mørkegrønt.
De fleste klossene som er med i det sette kan ses her.
Store, flotte, klare bilder kan ses på Brickjournal.

det der er rått noen som har en anelse om hvor mye det koster???

oleboy wrote:
det der er rått noen som har en anelse om hvor mye det koster???
Tipper at det vil koste 1990,- Razz Skal vi ha en tippekonkuranse? Wink

Det blir lite nødvendig, ettersom Jan Beyer har bekreftet prisen til settet: €150.
Det blir hva? NOK 1499,- - 1599,-? Ta i betraktning at LEGO ikke følger valutaene særlig fryktelig, for å holde prisene stabile.

Freddie wrote:
Det blir lite nødvendig, ettersom Jan Beyer har bekreftet prisen til settet: €150. Det blir hva? NOK 1499,- - 1599,-? Ta i betraktning at LEGO ikke følger valutaene særlig fryktelig, for å holde prisene stabile.
Tzk, kommer nok noen tileggsavgifter oppå skarru se...