XXL 1800

Har observert en god del bokser som heter “XXL 1800” på Extra Leker, de koster bare 499,- pr boks. Boksene er store runde papptønner med plastlokk. Boksene i seg selv ser ikke særlig solide ut men er stablbare.
Men det er uansett mange brikker til liten pris.
Settet heter 5517 og inneholder for det meste “standard” LEGO klosser i typen 2x og 1x i fargene hvit, sort, rød, gul, blå, og noen lime, noen grønne og noen orange. Som navnet tilsier er det 1800 brikker i dette settet.
Har kjøpt en slik selv og lurer på å kjøpe ett par til…

Så det jeg også. Et brukbart kjøpt om man har bruk for alle brikkene. Mot fullpris er det veldig billig, men fortsatt et stykke igjen til prisene på basisklosser man har sett under diverse 50%-salg, for eksempel på Smart Club. (Her 3,6 klosser per krone, på Smart Club lå det vel på over 5).

Fant den også på Stoa Leker (ved Arendal), men fant ut at det var alt for mange forskjellige, og derav for få av samme farge og type. 80 stk 1x2 er ikke mange, og 30 stk 2x4 (blå) blir for spedt. Hadde vært fint med en slik boks med kun en farge, og ikke så mange forskjellige klosser! For eksempel bruker en av modulene til “parkettfabrikken” blandt annet 1152 stk 2x4 klosser (hvorav 960 av samme farge) da blir 30 stk “litt” lite.

Sant, men nå er det også ikke SÅ mange som lager parkettfarbrikker Wink

Det er slikt man har BrickLink til Smile