Viktig informasjon - om brikkelauget

Savner en egen kategori for informasjon Om Brikkelauget - hvordan bli medlem, hvordan kontakte styret, FAQ (forklaring av interne uttrykk med mer) osv. Gjerne også en bruksanvisning for forumet. Det er ikke helt logisk for min gamle hjerne å finne ut hvor det er nye poster f.eks.

Det blir en workshop på PKH om dette

2 Likes

Det er bra at det ikke bare er min hjerne som sliter med oversikten her… :smiley:

Kan dere scrive en bruksanvisning kanskje?

Når blir denne ? Finner den ikke på program-oversikten …

Hei! Vi har ikke hørt noe om en workshop om dette, og programmet er ganske fullt, så det er mulig den foregår på hotellrommet til Merete på fredag kveld :slight_smile:

Alle er velkomne!

Har surra litt med det sjøl og fant ut at man under Innstillinger - Varsler selv kan velge hvordan ting vises. Disse innstillingene fungerer for meg:

Da dukker nye tråder, eller emner som det kalles her, opp under Nye og emner med nye kommentarer dukker opp under Uleste. Eneste er at jeg ikke får varsler om nye kommentarer i emner fra gamleforumet. De dukker bare opp under Siste. I bunn av hvert emne kan man evt justere varsler for det emnet.

Jeg klikker på “Siste” hver gang jeg stikker innom forumet og da ser jeg det som har skjedd siden sist - i alle tråder.

Siden Datagjengen fikser dette, så tar vi et annet rom😂 info kommer, det blir nok på BL stand tenker jeg.

1 Like

“Siste” fungerer av en eller annen grunn dårlig når jeg veksler på å logge inn fra forskjellige enheter, så flagging av Nye og Uleste er å foretrekke. :slight_smile: