Vi har fremdeles plass på Mountain Brick 2021 - Minnebrikke

Vi har fremdeles god plass til LEGO entusiaster i alle aldre! Og fremdeles er Oppdal et smittefritt sted uten restriksjoner!

Vi blir en liten eksklusiv gruppe hvis ikke du melder deg på nå.

Et større jernbaneanlegg blir anlagt med Vålåsjø, Heimdal og Oppdal stasjoner bygget i LEGO og med et tilhørende jernbanemiljø med en større lokstall. Men også flere andre LEGO temaer vil bli representert.

Vi skal markerer Dovrebanens 100 års jubileum - to store damplokomotiver med vererantog ankommer til Oppdal fredag 17. september fra Dombås. Lokomotivene med tilhørende vogner fortsetter videre til Støren og Trondheim 18. september.
I anledning av jubileet blir det lørdag avholdt et større utendørsarrangement Verden t Oppdal, Oppdal i verden med bl.a. internasjonale kullinariske opplevelser som avspeiler bygdas invandre miljøer. Og et bredt spekter av aktiviteter fra bygdas kulturliv.

I et tilstøtende Galleri til Moutain Brick er det en jubileums utstilling med fotografier fra Dovrebanens historie og her har et bilde av Oppdal stasjon i LEGO sneket seg med. Fra da Sommertoget kjørte over Dovrefjell.

Dovrebanen - jernbanehistorisk forening vil også presentere sin nybygget kopi av en Narvesen kiosk, Glosimodt type V som ble oppsatt på Oppdal stasjon i januar 1922. Narvesen kioskene var datidens internett.

Fredag ettermiddag kan du også delta i en fremoverlent debatt om jernbanens fremtid i Norge, eller gå på jakt etter gode fotomotiver og delta i en jubileums fotokonkurranse om de beste fotografier fra jubileumsfestlighetene. Hva med et LEGO lokomotiv avbildet foran et vaske ekte damplokomotiv på Oppdal stasjon.

Covid 19
Hvis det er Covid 19 som avholder deg fra å melde deg på Mountain Brick 2021 tar vi nå noen forhånds regler. Det blir ikke noen byggeborde med løs LEGO for barn i alle aldre. Og vi vurdere også andre tiltakk for å hindre smitte mellom deltakerne så som begrenset antall publikummer og ingen utlevering av goodies til betalende publikum.

Bli på Mountain Brick 2021, meld deg på i dag, registrer deg på www.mountainbrick.no

kletvoldlego/Mogens

NB! Skal vår minnebrikke Mountain Brick 2021 ble et samle objekt blant de få?