Trenger deler til modell 8459

Heisann ny her :smiley:
Nett begynt å bygge Lego igjen. Moren min fant igjen kassen med all Lego/Techincen eg hadde da eg var liten.
Fant ut at eg sku bygge opp igjen modell 8459 - Hjulasteren. Støtet på hindringer etterhvert. Fant ikke igjen “kartet” som eg kalte det da eg var 12 :laughing: men fant det på peeron.com (peeron.com/scans/8459-1) der de har scannet inn alle sidene inkludert den andre modellen man kunne bygge :smiley: Internetten reddet meg der :slight_smile:
Men fikk et annet problem og det var at all Legoen og Techincen er blandet sammen og det var dermed vanskelig å finne igjen smådeler og en del 2 knotts klosser med 2 hull i og diverse andre ting med forskjellige farger osv. Trenger også en ny bunte med slanger siden eg ikke var floink til å måle opp da eg var mindre :laughing:
Måtte gjøre ting litt annerledes for å kunne sette den helt sammen så det gikk tilslutt men siden eg skal begynne å samle på store Technic modeller så vil eg ha det gjort skikkelig :slight_smile:
Så da lurte eg på om det er buttikker i Norge som selger Lego/Techinc i smådeler som eg kan handle inn det eg trenger?

Her er forøvrig hjullasteren min bygget sammen igjen etter nesten 10 år i en eske :smiley:
Var litt stilig med fungerene diffrensialer og 4x4 med bøybar aksling mellom front og bakdelen :smiley:

Slik skulle den egentlig vært, forskjellen er taket, arbeidslyset har den røde platen på toppen. Spakene og luft tanken står litt for høyt opp pga skulle vært to knotts klosser med 2 hull istedetfor 1. Og ikke minst 2 små hjul foran fra en jeep eller noe :laughing:

Takk på forhånd for all hjelp :slight_smile:

Det enkleste for deg er nok å sjekke inventory til settet på Bricklink, og finne de manglende delene, for deretter å kjøpe de manglende delene fra en selger på Bricklink. Med litt flaks finner du en selger som har alle du mangler :smiley: Og med mindre du mangler fryktelig mange eller tunge deler burde det ikke koste så mye å bestille fra utlandet :smiley:

Takk for kjapt svar :smiley:
Bare dekkene som er stor :slight_smile: Får bare håpe tollerene ikke ser noe mistenksom da og skjærer opp hjulene :laughing:
Skal sjekke ut det fra utlandet :slight_smile: