Skybert bygger Alien

Min egen variant av Arvo Alien, ble nylig ferdig med den etter en haug med BL ordrer. Modellen er ca 50 cm høy og har ca 1500 deler + basen. MEGET tilfredsstillende build, selv om det er inngått noen kompromisser ift stabilitet og poseability (dvs man kan egentlig bare endre litt på armene, halen og vri hodet noen få grader). Her er resultatet… (se minifigur på basen for en idé om hvor svær rakkeren er). Hvis noen vil se denne live, møt opp på Outland i Bergen torsdag 21. april mellom 16-20!

DSC00553

DSC00565

DSC00566

DSC00541

DSC00560

DSC00553

DSC00559

Flere bilder på Flickr: https://flic.kr/s/aHskxCAtKh

Oh holy Alien! Jeg sikler like mye som modellen :slight_smile:

Utrolig kul build! Xenomorphen er et stykk fantastisk design, og står vel som en av de mest genuint skumle romvesene i film historien. Den er skikkelig bra representert her! Jeg har hatt lyst å bygge en alien i lego en stund, men kanskje i litt mindre skala.

Det var virkelig gutten sin! Fantastisk design i utgangspunktet, og veldig godt gjengitt her. Du har all mulig grunn til å være fornøyd :smiley:

Du får bygge en BB-8 i samme skala, og sette dem ved siden av hverandre:
https://youtu.be/95_5auYGnDQ

Drit stilig. Så den først på Facebook og oppdaget den her.
Du har fått den bra til. man ser fort hvilken skapning det skal være hvis man har sett Alien filmene.

Nonen sjanse at denne dukker opp på PKH ?

Åh, fy fader den var rå! Hvordan går du frem når du bygger slik? Prøver og feiler med masse brikker til det blir perfekt? :slight_smile:

For ordens skyld, og i tilfelle det ikke kom helt klart fram i posten min, så skal jeg ikke skryte på meg designet. Det er det altså Arvo Brothers som står bak (derfor jeg kalte den Arvo Alien, en del av dere vil nok kjenne den igjen). Dog er modellen altså noe annerledes pga at enkelte deler både er dyre og trøblete å få tak i, og basen er helt custom.

Har også skrevet en review av hele historien her: http://www.thebrickblog.no/arvo-alien/

Jeg har dessverre ikke anledning til å delta på PKH i år, men det er mulig jeg drar den med meg i kofferten til Skærbæk til høsten hvis det passer seg (den er forholdsvis demonterbar) eller evt neste PKH. Vet likevel ikke helt hvor “barnevennlig” denne modellen er? Risikerer jo å traumatisere både barn og voksne om denne får stå i tusmørke gjemt i et hjørne…

Etter å ha sett denne kunne jeg ikke dy meg. Så da ble det en minifig-skala Xenomorph på meg :stuck_out_tongue: hehe. For skalaen og brikkene jeg hadde å jobbe med dyntes jeg den ble bra :slight_smile:

Utrolig bra modell. Ser ut som en relativt komplisert modell. Alien e jo det ultimate skremmende romvesen! Kanskje du skulle lage en Alienqueen i samme skala?. :slight_smile: …DET hadde vært stilig :mrgreen:

Wow, sinnsykt kul! Imponerende skala på Xenomorphen! :smiley:

Kul! Ville ikke likt å treffe den der i en mørk bakgate :open_mouth: