Sjørøverkonkurranse 2015: Vaskebaljepiratene på røvertokt!

Guvenøren overvåker sine menn som er i ferd med å fylle opp fortets skattekammer da han plutselig får øye på sin nemesis, kaptein “Svart-tann” Nilsen, og hans vaskebaljepirater.


https://flic.kr/p/wHqJA5

Selv om mange hevder at vaskebaljene kun brukes fordi kaptein Svart-tann ikke har råd til ei skikkelig skute har han selv bestemt avvist dette, og sier valget er gjort av taktiske og strategiske årsaker.


https://flic.kr/p/w3XW5W
Kjøpmann Frank (på folkemunne kalt feige Frank), er ikke sen om å søke dekning i nærmeste tønne.


https://flic.kr/p/wZeJH9
Svart-tanns trofaste apekatt Marcel piler raskt opp for å frigjøre skattekisten som er i ferd med å bli heist i sikkerhet.


https://flic.kr/p/wZZiDr
“Kjapp-sabel” Karl gir piratene motstand…


https://flic.kr/p/x1wokz
En av piratene blir tatt på sengen når en av byens gledespiker for en gangs skyld selger seg dyrt…

Siden temaet er sjørøvere så gikk jeg for en tradisjonell plyndring! :smiley: Med begrensning på størrelsen så måtte jeg improvisere litt siden det ikke var plass til piratskute, så da ble det vaskebaljer isteden (sikkert like greit siden jeg ikke har seil og annet for å lage en fin skute heller). Skulle gjerne laget vannet med en litt mer spennende teknikk, men dette var eneste varianten jeg hadde deler til. Forøvrig så ble jeg igrunn ganske fornøyd med resultatet. Første gang jeg bygger pirat-Moc, og har hatt skikkelig idé og byggetørke siste halvåret, så det var moro å bygge igjen!

Ta gjerne en titt på min Flickr for å se bildene i full størrelse: https://www.flickr.com/photos/100114564@N06/

Kjempeflott kreasjon. Imponerende

Steinar

Morsomme bilder og historie :smiley:
Veldig fint bygget!

Dette var flotte greier!