Program og påmelding Mountain Brick 2020

Program
Nå er det lagt ut program for Mountain Brick 2020 på http://www.mountainbrick.no/

Påmelding
Samtidig åpnes det for påmelding til arrangementet som arrangeres 14. til 16 februar - se under fanen påmelding http://www.mountainbrick.no/pamelding-i/.

Vær oppmerksom på at prisen for påmelding til arrangementet øker etter 26. januar 2020.

Overnatting
Arrangementet har inngått avtale med Oppdal Turisthotell om rimelig overnatting. Rom bokes direkte hos hotellet https://oppdalturisthotell.com/no/. Book gjerne så tidlig som mulig for å vær sikker på å få rom da Oppdal er et vintersportssted med stor trafikk. Ved booking oppgi at du/dere skal delta på Mountain Brick 2020.

Enkeltrom pr natt inkl frokost: kr 850,-
Dobbeltrom pr natt inkl frokost: kr 1050,-
Familierom pr natt, 2 v og 2 b, inkl frokost 1250,-

Hotellet har direkte adgang til plattformen på Oppdal stasjon.

Workshop
Henrik Lorentzen og Lars Jølle skal innlede workshopen og fortelle om deres seneste byggeprosjekter. Henrik vil bl.a. presentere sin nye modell av damplokomotivet Dovregubben med tilhørende fire tidsrigtige vogner.
Lars vil fortelle om Copredy lock fra Oxford canal som han har bygget og deltok med på PKH 2019.
Første del av workshopen avholdes på hotellet i Galleri Valdis.

Brick Train Award
Til årets arrangement har Foreningen Mountain Brick innstiftet “Brick Train Award”, og der deles ut priser for beste lokomotiv, togvogn, togsett, jernbanebygning og jernbanemiljø.

T troye med Mountain Brick logo
Til Mountain Brick 2020 blir det også produsert en egen T troye med arrangementes logo i økologisk sertifisert bomuld. Pris kr 125,- frem til 26. januar. Etter 26. januar er prisen kr 175,-. Bestilles på påmeldingsskjemaet.

LEGO med rabatt
Lørdag har arrangementet inngått en avtale med bokhandelen Notabene på Domus senteret om at påmeldte deltakere kan handle LEGO med 20 % rabatt i butikkens åpningstid.

Familieaktiviteter
Oppdal har mange spennende aktiviteter vinterstid for hele familien, se https://www.visitnorway.no/reisemal/trondelag/oppdal/

Velkommen til Mountain Brick 2020
kletvoldlego/Mogens