Passende Legofrakte-bil

Delvis inspirert av Bønna og hans “Håndverkerbil” fyllt med en moske og en del anna lego i Skæbæk har vi kjøpt ny bil - en Mercedes Vito varebil - som i tillegg til å dekke Håvards behov ved feltarbeid vil gi Trøndelagsavdelingen (og ev. Elverumsavdelingen?) av Brikkelauget mulighet til å bygge store mengder Legobygg før vi går tom for lasteplass på vei til utstillinger. Bare sørg for å pakke dem stødig ned i esker med lokk!
Bare så synd at jeg jobber den helga folk samles i Skæbæk Crying or Very sad
Men vi har frihelg i november!
aj-ml

Her er den jeg har brukt til å frakte Lego med i ca 3,5 år:
http://www.legoengineering.com/component/option,com_zoom/Itemid,70/catid,8/
Noe upraktisk på lange turer da den veier 13 tonn, og treger en trekkvogn… Noen av dere har jo sett den før da…
Bilde øverst til venstre.

Tekno wrote:
Her er den jeg har brukt til å frakte Lego med i ca 3,5 år: http://www.legoengineering.com/component/option,com_zoom/Itemid,70/catid,8/ Hva hjelper det med 13-tonner nå man ikke kommer på utstillingene Brikkelauget deltar på Wink Jeg er i allefall sikker på Bjørn Einar setter pris på å slippe å priorieter hvilke bygg som kan være med i bilen på vei til utstilling (det opplevde vi nemlig i fjor vår på vei til Letohallen da vi kjørte en Vectra....). Den Vectraen har dog ikke mista legovinklinga: aj-mlSist endret av aj-ml den 2007-06-19 11:41:30, endret 1 gang Til Toppen
<tr>
	<td width="150" align="left" valign="top" class="row2"><a name="1925"></a><b>Thomas</b><img src="images/avatars/brikkelauget/1588735972435d2784e2e95.gif" alt="" border="0" />Ble Medlem: 22 Okt 2005Innlegg: 279: Bosted: Oslo<a href="">Items</a></td>
	<td class="row2" width="100%" height="28" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
		<tr>
			<td width="100%"><a href="viewtopic.php?p=1925&sid=56928cc6e535e0b4268b9e72b6bab640&mforum=brikkelauget#1925"><img src="templates/subSilver/images/icon_minipost.gif" width="12" height="9" alt="Innlegg" title="Innlegg" border="0" /></a>Skrevet: 2007-06-19 10:32:10&nbsp;&nbsp; &nbsp;Tittel: </td>
			<td valign="top" nowrap="nowrap"><a href="posting.php?mode=quote&p=1925&sid=56928cc6e535e0b4268b9e72b6bab640&mforum=brikkelauget"><img src="templates/subSilver/images/lang_norwegian/icon_quote.gif" alt="Svar med Sitat" title="Svar med Sitat" border="0" /></a>   </td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2"><hr /></td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2">Sånt klistremerke vil jeg også ha! <img src="images/smiles/icon_smile.gif" alt="Smile" border="0" />
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside

Sånt klistremerke vil jeg også ha! Smile_________________www.robotkompaniet.no

Står det Brikkelauget på det klisteret???

Legomani wrote:
Står det Brikkelauget på det klisteret????
Ja. Det er "hjemmelaga" av meg Wink aj-ml

det var jo kult da…

Jeg er i allefall sikker på Bjørn Einar setter pris på å slippe å priorieter hvilke bygg som kan være med i bilen på vei til utstilling.
Dette setter jeg stor pris på! Det viser det rette ånden Smile MOC-samlingen utvides stadig.

Hei!
Altså denne bittelille håndverkerbilen til Bønna var jo altfor liten, den tok kun den ene halvdelen til moskeen med besvær og transportskader. Pytt, pytt, litt svinn må man regne med. Derfor har æ bygd neste moské enda mindre og i 6 deler, noko som gir skarve 1x1 m e.l. Men den overlever ikkje lenge, siden delen trengs annetstedshen.
En Vito er noko større, men dog.
Dessuten har den dårlig rykte (t.o.m er ryktet nådd så langt som til mæ, som ikkje e bilinteressert).
Nei, denne bussen som Matijar pønta opp, den kunne vorre noko.
I Glückstadt fantes et RAW (Reichsbahnausbesserungswerk) i gamle dager, den står der fortsatt, men tom og ubrukt. Æ lurer på om man kunne innrede den som pensjonistbolig med tilhørende Legorom. Da hadde det vorre plass til alle mine Legoer, i oppbygd stand, med luft imellom for besøkende. Mykje luft. Mange besøkende. Pluss mulighet for tilvekst.
Man kunne, om man ville, også bygge nokre Legotog i 1:1. Opptil fleire, faktisk. Hvis man skyndte sæ, ville man kanskje enda kunne trekke veksler på fagkunnskapen til fhv. arbeidere derfra.
I tilfelle slapp man jo dette styret med bil, siden man kunne kjørt med et par jernbanevogner direkte inni RAW.
Alternativt kunne man tenkje på den nedlagte marinekasernen, men der er idrettshallen i bruk, så det blir ikkje fullt så mykje plass til Legoene.
Og man måtte brukt bil.
Man får ganske så rommelige biler med vanlig førerkort. 7,5 t.
Hilsen
Mich.a