Oppdatering Mountain Brick 2022 - de lange skinner

[attachment=0]DSC_0032 2 50.jpg[/attachment]
Her kommer en liten oppdatering om Mountain Brick 2022 i Oppdal, 26 og 27. februar
Pr dags dato er det påmeldt 26 deltakere og vi forventer et sted mellom 30 og 35 totalt - det er bare å melde seg på!
5 deltakere fra 3 til 7 år, 8 deltakere mellom 8 og 15 år og 13 over 15 år. I den siste gruppe er det 7 medlemmer fra Brikkelauget og 2 medlemmer fra Byggepladen i Danmark.

Så rekrutering driver vi med. Vi får bare håpe på at de 13 deltakere under 15 år ikke går inn i dark age før vi ser dem igjen på våre kommende Mountain Brick arrangementer.

Men når det er sagt så er det hele 4 familier som deltar, vår fedre sammen med deres barn/ungdom deltar, og vår alle i familien presentere sine egne LEGO kreasjoner i forskjellige tema.

Program
Lørdag 26/2:
Workshop med Vibeke Brogaard, fra Danmark. Hun arrangerer to Brikkeverksteder for henholdsvis barn i aldersgruppene 3 til 7 år og barn/ungdom mellom 8 og 15 år.

Vibeke tar med seg sin modell “Bygninger i Bjerget” til Mountain Brick 2022. Og gi oss et innblikk i hvordan hun har bygget den.

Jernbane workshop med guidet tur rundt vår store jernbane lay out. Videre tar vi initiativ til en dialog om opprettelse av og samarbeid i en egen uformell toggruppe. Det blir også tatt opp et spørsmålet om vi i felleskap skal planlegge en ny jernbane lay out til neste års Mountain Brick.

Så langt deltar Bård, Henrik, Lars, Mogens og Sigmund på jernbane opplegget under Mountain Brick 2022. Og Anders har tegnet et flott forslag til jernbane lay out som vi planlegger å bygge i løpet av lørdag 26.02. Men vi har plass til flere tog entusiaster med både bygninger, tog og til å delta i dialogen. For kjøring på de lange skinner.

Lørdag kveld: Sosial samvær med pizza spleis

Søndag 27/02: Åpen utstilling for publikum med avsluttende premieutdeling.

Så langt har vi fått god pressedekning i lokalpressen, så nå står det igjen å se om vi lykkes med arrangementet, ikke minst for deltakerne men også for publikum.

For påmelding og mer info om Mountain Brick 2022, sjekk inn på http://www.mountainbrick.no

kletvoldlego/Mogens

Håpet at jeg kom meg opp i år, men har fått operasjon fredagen så må stå over.
Lykke til med arrangementet