mystisk Lego sett

For noen år tilbake kjøpte jeg en pose med brukte Lego brikker og figurer på Ekeberg markedet.
Etter å ha tømt ut innholdet da jeg kom hjem dukket denne Lego posen opp.
Har søkt rundt på nettet uten hell.
Er det noen som har vært borti denne før og vet om den er sjelden eller ikke?
Den ble gitt ut i 1984, mer informasjon finner dere på bildene.
Dette er mitt første innlegg på forumet og det er fint om jeg får noen tips om hvordan jeg gjør bildene mindre. :smiley:
[attachment=2]20170226_154745_mini_mini.jpg[/attachment]
[attachment=1]20170226_154746_mini_mini.jpg[/attachment]
[attachment=0]20170226_154937_mini.jpg[/attachment]

Konseptet med kyllingen (eller anda, som den oftere kalles) er eldgammelt og brukes den dag i dag innen LEGO Education. Polybags med omtrent dette innholdet finnes blant annet i LEGO House i Billund (sett 2000416), og de deles også ut ved anledninger hvor LEGO ønsker å demonstrere det kreative potensialet klossene har.

Det ser vel ut som den du har er en eller annen variant av sett 1551:

https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?id=6463
http://brickset.com/sets/1551-1

Har ikke sett den “norske” varianten før, men den ser jo heller ikke spesielt “proff” ut, så det er nok noe LEGO Norge har snekret sammen på egen hånd ut fra et dansk utgangspunkt - i forbindelse med “NM i LEGO-bygging”. Verdi? Aner ikke. BrickLink-linken over gir kanskje en slags indikasjon, 1551 ser ikke ut til å være voldsomt utbredt ettersom det ikke er så mange til salgs for øyeblikket, men prisen er likevel ikke høyere enn en femtilapp for et forseglet eksemplar.

Hei,
Morsomt
Selv sitter jeg på en bunke med diplomer fra Lego Norge fra slutten av 70-tallet, disse fikk vi fordi min bror og jeg laget en lokal Lego konkurranse med litt støtte fra Lego Norge. Bl.a. en bunke med fargeleggingsbøker som jeg fortsatt har. Begge deler i “mint” fremføring, men mest sannsynlig med lite potensiale for de store inntekter, tross alderen…