Mountain Brick 2022 - blir du med?

Blir du med på Mountain Brick 2022, 25.- til 27. februar?

Det er på tide å melde seg på, påmeldingsskjema finner du på mountainbrick.no

Alle LEGO entusiaster er velkommen til å delta med sitt utvalgte tema, enten med offisielle LEGO sett eller egen konstruerte MOC.
Vi har plass for både de som vil stille ut selv eller delta på en felles lay out.

Her blir det plass til både tog entusiaster, City folk, Friends elskere, Harry Potter fans m.fl. Hver kreativ og tenk på hvordan din LEGO samling eller MOC kan innpasses i en stor jernbane lay out.

Det som er aktuelt akkurat nå:

Felles tog lay out
Vi er nå igang med å lage en stor jernbane lay out på 6 x 12 meter med et åpent rom på 3 x 8 metter i midten slik at vi totalt får 48 m2 bordflate til en felles utstilling.

Det blir en to spors rundbane langs med ytre bordkant. På den smalle del, en meter bred, blir det plass til to større spor oppstillings områder for tog med henholdsvis R104 Trixbrix sporskifter og R40 sporskifter.

Yttersvinger blir med Trixbrix R120 eller R104 svinger.

På den brede del, med to meter i bredden, blir det plass til å stille opp stasjoner, byer, landskap og veger. Her kan det være plass til alle LEGO tema - men skal du være med på denne felles lay out er det på tide å reservere en tomt nå! Minimums tomt er en baseplate.
Flere stasjoner er allerede booket inn.

For de som bare tar med seg egne togsett er det mulighet for å få kjøre på de lange skinner rundt bordet.

Bordplass
Det vil også bli rigget opp bordplass for de som ønsker å stå med egne utstillinger.

Workshop

  1. Bli med å stil opp vår jernbane lay out og lær mer om LEGO Train
  2. Såfremt det blir åpning i innreise restriksjonene får vi kanskje opp en dansker som har reist mye med sine LEGO kreasjoner og kan lære deg om hvordan man bygger med forhåndværende brikker.

LEGO med 20% rabatt
Lørdag vil påmeldte deltakere få mulighet for å kjøpe LEGO med 20% rabatt i den lokale LEGO butikk, Norli bokhandel Oppdal.

Covid 19
Så langt har vi en øvre grense på 30 påmeldte deltakere på grunn av de nåværende Covid 19 restriksjoner. Og uten publikum.
Så hver snar hvis du ønsker å delta på Mountain Brick 2022.

kletvoldlego/Mogens