Mountain Brick 2019 Workshop

Lørdag 2. mars fra kl 10.00 til 16.30 arrangerer Mountain Brick 2019 workshop på Oppdal Turisthotell.

Tema Community Build - idemyldring og planlegging av et større felles bygge- og utstillingsprosjekt hvor jernbane, jernbanemiljøer, byer og landskap inngår som en viktig del.

Invitasjon Vi inviterer alle LEGO entusiaster til å være med på dette felles byggeprosjekt.

Anledning Planen er at prosjektet skal være en del av markeringen av Dovrebanens 100 års jubileum i 2021. Banestrekningen over Norges nasjonalfjell, Dovrefjell, mellom Dombås og Støren, vedtok Stortinget 9. juli 1908 å anlegge under navnet Dovrebanen.

Idemyldring Under workshoppen skal vi i felleskap prøve å finne svar på bl.a.: Hvor stor skal en felles lay out være, hva skal den inneholde av jernbane relaterte elementer, skal den kunne fjernstyres, bygges i moduler, hvorlenge skal den stå, hvordan skal den finansieres og hvem som kunne tenke seg å være med på prosjektet. Og ikke minst om den skal kunne gjenbrukes ved andre arrangementer.

Konkurranse Som en del av workshoppen lørdag inviterer Mountain Brick 2019 til en konkurranse om bygging av forslag til jernbanemiljøer som kan inngå som en del av en større jubileums layout til Dovrebanens 100 års jubileum i 2021.

I denne konkurranse er det fritt for enhver deltaker at bygge et jernbanemiljø eller delta med et tidligere bygget jernbanemiljø. Eneste forutsetning er at det inngår skinner og tog i LEGO modellen.

Størrelsen på modellen avgjør deltakeren selv, men den må bygges/være bygget på 32×32 studs LEGO base-/byggeplater. Ved påmelding til konkurranse oppgis størrelsen på konkurranse modellen i antall baseplater.

Les mer om Mountain Brick 2019 på mountainbrick.no[url]

Her kan du påmelde deg Moutain Brick 2019 og workshoppen https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTHW80CX7v-dbZZUT27cUyUUTeshD-3LQf6CsuYmI2SrmzMA/viewform