Mountain Brick 2019 - Takk til alle

Da er det gått noen dager siden Mountain Brick 2019 ble avholdt i Oppdal 2. og 3. mars.

Takk til alle - deltakere, dugnadsfolk, publikum og økonomiske støttespillere for at dere deltok på ennå et vellykket Mountain Brick arrangement i Oppdal.

I år hadde vi tatt i bruk et nytt utstillingslokale i Oppdal kulturhus på 400 m2. Et alternativ som ga mer luft mellom bordene slik at det ikke ble trengsel for hverken deltakere eller publikum.

18 deltakere deltok med mindre og større LEGO MOC’s og LEGO samlinger. 13 deltakere var over 15 år og 5 deltakere var under 15. Yngste deltaker var knapt 4 år gammel.

Hele 7 deltakere hadde ikke vært med på en LEGO utstilling før - nykommere. Men de hadde ikke noe å skjemme seg over. De bidrog med mange flotte samlinger og MOC’s.

Det var 8 lokale deltakere fra de to nabo kommuner Oppdal og Rennebu mens de øvrige kom fra bl.a. Lillehammer, Oslo, Trondheim og Ålesund.

Sammen med publikum og dugnadsfolk ble det til at mer enn 250 folk gjestede årets LEGO utstilling i Oppdal.

På workshoppen lørdag ble vi enige om at vi skal prøve å få til et LEGO tog prosjekt, community build, med en større jernbane lay out til Dovrebanens 100 års jubileum i 2021. Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å være med på dette prosjekt.

Det er nå utarbeidet en oppsummering av arrangements forløp som vil danne grunnlag for Mountain Brick 2020.

Har dere lyst til å delta på Mountain Brick 2020, ta gjerne kontakt eller hold dere orientert her på Brikkelaugets hjemmeside eller på Mountain Brick sin facebook side https://www.facebook.com/groups/369168516886746/

kletvoldlego/Mogens

Gratulerer med vel gjennomført. :smiley:
Morro å høre hva dere får til på Oppdal.

Mvh Merete

Ditto!
Bra tiltak og mye engasjement.