Mountain Brick 2019 Dovrebanens jubileum

Da det årlige Mountain Brick arrangement i Oppdal skal være en del av Dovrebanens, banestrekningen Dombås - Støren, 100 års jubileum i 2021 vil det i forbindelse med Mountain Brick 2019 bli avholdt følgende:

Fredag 1. mars: Workshop i Oppdal, med det formål å motivere intereserte bedrifter, kommunale og fylkeskommunale enheter, organisasjoner og privat personer til å delta i forberedelsene, planlegging og gjennomføring av Dovrebanens 100 års jubileum i 2021.

Innledere fra bl.a. Bane Nor, Norsk jernbanemuseum og Norsk jernbaneklubb.

Mountain Brick 2021 vil her bli lagt inn som et innspil i dialogen om arrangementer som skal gjennomføres i jubileumsåret fra foreningen Mountain Brick.

Workshoppen fredag 1. mars er åpen for alle interesserte. Ta kontakt på PM eller på mogens@mountainbrick.no hvis du er interessert i å delta på denne workshop om fredagen.

Lørdag 2. mars: Workshop i regi av Mountain Brick 2019. Her vil community build av et større jernbaneanlegg i LEGO bli tema. Les mer om denne workshop her http://www.mountainbrick.no/workshop/

Søndag 3. mars: I Allsalen i Oppdal kulturhus, hvor ustillingen under Mountain Brick 2019 avholdes, vil det også bli et jernbanehistorisk hjørne hvor bl.a. Norsk jernbaneklubb, Dovrebanen - jernbanehistorisk forening og Arbeidsgruppen for jubileet vil ha stand og formidle jernbanehistorie og jubileumssamarbeid.

Foreningen Mountain Brick ser det som essentiell å samarbeid tverrfaglig med andre organisasjoner til felles glede, markedsføring av våre interesser og for å treffe potensielle nye LEGO entusiaster. Et samarbeid som kan føre til nye spennede prosjekter.

kletvoldlego/Mogens