Mountain brick 2018

Bli med på et nytt LEGO arrangement
Mountain brick 2018
Oppdal turisthotell, lørdag 17. og søndag 18. februar 2018

Konkurranser, workshop, bytte- og bruktmarked og utstilling.

En kreativ møteplass for store LEGO entusiaster og små LEGO byggere

Les mer om Mountain brick 2018 på mountainbrick.no

Vinn vinn samarbeid
Det er Foreningen Mountain brick som arrangere Mountain brick 2018. Foreningen har inngått et samarbeid med Nasjonalparken Næringshage om spennende konkurranser, Brikkelauget om premier og giv a way samt Oppdal turisthotell som stiller med gratis lokaler til workshop og utstilling og gir oss gunstige overnattingspriser.

Nasjonalparkhagen næringshage har to prosjekter på gang; Bygging av et Innovasjonssenter på en sentral tomt i Oppdal og utvikling av en grøn fjellhageby med kolonihager og mindre boliger. Disse to prosjekter blir utgangspunkt for de to hovedkonkurranser under Mountain brick 2018.
Rett over nyttår vil konkurransebetigelsene bli lagt ut på mountainbrick.no.

Oppdal turisthotell ligger sentralt til i Oppdal med direkte adgang til plattformen på Oppdal stasjon og i gang avstand til de fleste butikker og de to butikksentre i Oppdal sentrum. Og ikke mange meter fra Oppdal kulturhus med kafe, kino, svømmehal og teatersal.
Turisthotellet har gitt oss et godt tilbud på overnatting, kr 790 for enkeltrom, kr 990,- for dobbeltrom og kr 350 for ekstra seng på rommet. Merk at for at oppnå disse priser på overnatting må deltakerne på Mountain brick være påmeldt senest 31. januar 2018 og samtidig ha innbetalt en registreringsavgift til Foreningen Mountain brick.
Det anbefales at være tidlig ute med booking direkte til hotellet da Oppdal er et vintersportsted.

Det første arrangement
Da dette er Foreningen Mountain brick sitt første arrangement budsjettere vi med lave intekter. Selvom vi har fått til noen økonomiske støttespillere går vi forsiktig til verks når det gjelder å pådra oss kostnader. Derfor må alle som deltar på utstilling og brukt og byttemarked betale en registringsavgift på kr 100,-.
For de som ønsker å delta på workshoppen er betalingen kr 200,-. Denne pris inkludere registreringsavgift til utstilling og brukt og byttemarkedet samt en enkel lunsj med kaffe og te lørdag under workshoppen.
Konkurransene blir det gratis og delta på.
Under utstillingen søndag vil det Backstage være tilgang til forfriskninger. Men av forsiktighetsgrunner har vi ikke budsjettert med bespisning av deltakerne på Mountain brick ut over enkelt lunsj for deltakerne på workshoppen.

Visjon
Initiativet til Mountain brick er tatt i forindelse med forberedelsene til Dovrebanens, banestrekningen Dombås Støren, sitt 100 års jubileum 17. september 2021. Tanken er at de årlige Mountain brick arrangementer skal være en forberedelse til et større nasjonalt/internasjonalt LEGO arrangement i Oppdal hvor det fokuseres på tog, jernbane og jernbanearkitektur, alt bygget i LEGO.
På et av de siste programpunkt på workshoppen i 2018 stiller vi derfor også spørsmålet om vi skal få til et stort felles byggeprosjekt, en større sentralbanestasjon, til arrangementet i 2021. En stasjon som også kan brukes under andre LEGO arrangementer.

Les mer
mountainbrick.no kan du lese mer om Mountain brick 2018 og Foreningen Mountain brick. Fortløpne vil vi legge ut flere opplysninger om arrangementet, workshop, konkurransene og påmeldingsfrist.

Ta gjerne direkte kontakt på pm eller på epost mogens@mountainbrick.no hvis du ønsker flere opplysninger. Så langt ser det ut til at siste påmeldingsfrist til Mountain brick 2018 blir 31. januar 2018.

Forsidebilde
Forsidebildet på www.mountainbrick.no er et bilde av Bård Nome sin LEGO kopi av Oppdal stasjon. Den kopi som Bård presenterte på NRK sommeråpent, 6. juli 2017 fra Oppdal stasjon.

Velkommen til Oppdal

kletvoldlego/Mogens