MOC: Modulhus med "Brick-brikke"

Da har jeg gjort en del tester med de nye Brick-brikkene [partimg]98283[/partimg].

Virker som de funker best i mindre arealer slik som i grunnmurer for eksempel. Eller i mellom vindu og slikt.
(Beklager dårlig iPhone bilde)


Første forsøk med ett 16 wide modulhus. Siden jeg ikke har noen 1x1 i Medium Dark Flesh så da kunne jeg ikke plassere dem med overlapp. Nå vises de vertikale skjøtene mellom brikkene litt FOR mye etter min smak. Og snur man disse “brick-brikkene” sideveis så ser man man jo ett hull der sporet er…

Men det funker som grunnmur…

Og siste test som grunnmur. Men dette bildet gir ikke modellen helt rett da det er dårlig lys og dårlig kvalitet på bildet.

Dette er ett bygg som er litt inspirert av en skole her i Tromsø. Skolen har en etasje til og er en god del bredere, men stilen er den samme enkle… Er kanskje ikke akkurat sånn trapp og taket er en annen farge… men det er ikke en en modell av, men inspirert av.

Fungerer kjempefint som grunnmur ja. Har en haug av disse fra Lugbulken. Gleder meg til å få brukt de til noe nyttig etterhvert! :slight_smile:

Ah! Perfekt måte å bruke bulken på. Spørs om ikke det blir noen slike neste år, hvis de klossene blir med…

Synes også de passer bra til å fylle på med mur-detaljer. Har nettopp bestilt noen selv til en MOC jeg holder på med, så får vi se om det blir suksess :slight_smile:

Ser bra ut :slight_smile: det bygget hvor du bruker de som grunnmur. Det andre huset syns jeg ikke ble så heldig, det også med tanke på fargesammensettingen.

De er også kommet i DBG og LBG nå :slight_smile: