Mitt eget galleri - Oppdatert med nye bilder

Ja, da har jeg endelig fått litt fart i mitt eget galleri på brickshelf. I hvert fall galleriet som viser hvordan alt står oppsatt når jeg ikke holder på med det.
Med et nytt kamera som jeg ennå ikke har mye peiling på, så er bildene naturligvis enorme. De er hovedsakelig tatt for at jeg skal lære det nye kameraet og brickshelf (derfor mye rot). Men, noe av det som jeg kommer til å ta med til LEGO World (om jeg får sjansen) kan dere se der.
Ikke alt kommer, ikke alt synes, og noe er planlagt til å bygges om. Og dere som har vært innom før ser at jeg har slettet de gamle bildene.
GallerietSist endret av Freddie den 2007-10-05 10:19:31, endret 2 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post Besøk Medlemmets Nettside MSN Messenger
<tr>
	<td width="150" align="left" valign="top" class="row2"><a name="2450"></a><b>Daniel</b><img src="http://www.brickshelf.com/gallery/SilentShadow/LILLEBY/LowQualityPics/small.gif" alt="" border="0" />Ble Medlem: 22 Okt 2005Innlegg: 260: Bosted: Tomrefjord<a href="">Items</a></td>
	<td class="row2" width="100%" height="28" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
		<tr>
			<td width="100%"><a href="viewtopic.php?p=2450&sid=a8c4f5bd9064c89770991bde7de47e57&mforum=brikkelauget#2450"><img src="templates/subSilver/images/icon_minipost.gif" width="12" height="9" alt="Innlegg" title="Innlegg" border="0" /></a>Skrevet: 2007-10-03 18:00:51&nbsp;&nbsp; &nbsp;Tittel: </td>
			<td valign="top" nowrap="nowrap"><a href="posting.php?mode=quote&p=2450&sid=a8c4f5bd9064c89770991bde7de47e57&mforum=brikkelauget"><img src="templates/subSilver/images/lang_norwegian/icon_quote.gif" alt="Svar med Sitat" title="Svar med Sitat" border="0" /></a>   </td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2"><hr /></td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2">Oi, der var mange fine tog <img src="images/smiles/icon_smile.gif" alt="Smile" border="0" /> Så at du hadde en togstasjon i rød versjon. Fantes den i rød oxo? Eller har du "mocca" den selv?

Oi, der var mange fine tog Smile Så at du hadde en togstasjon i rød versjon. Fantes den i rød oxo? Eller har du “mocca” den selv?_________________Never argue with an idiot. They drag you down to their level & then beat you with experience.

Daniel wrote:
Oi, der var mange fine tog Smile Så at du hadde en togstasjon i rød versjon. Fantes den i rød oxo? Eller har du "mocca" den selv?
Rød stasjon er 2150, gul stasjon er 4554. De er ikke helt like, men begge er veldig fine!. aj-ml

Mange fine tog jeg har tengt og bygge en tog layout til lego World er den nye stasjonen et bra utgangspunkt for noen litt større??

Laughing Tenkte meg at det kom til å bli noen kommentarer på togene, er jo nesten ikke noe annet. Bilder av de ulike MOCene som står parkert på de sporene kommer i løpet av morgendagen. Tok noen bilder i dag men de ble katastrofale.
Oleboy: Jeg ville nok ikke si at den er noe særlig godt utgangspunkt for en større stasjon som en sentralstasjon el.l. Noe slikt er det bedre å starte på bar bakke.
Om du bare tenkte deg to spor med en ekstra platform og en bro over så er den utmerket. Andre etasjen er ca på høyde med de høyeste vognene; en bro som sitter noen få klosser høyere kan uten problemer slippe fram 4558 under seg med strømnedtageren oppe.
Stasjonen kan sammenlignes med lokalstasjonene som finnes rundt omkring i Norge, bare at den har en del ekstra features som kiosk, venterom osv. Jeg foreslår at du også titter på Xwingyoda’s anmeldelse av stasjonen - han går nøye gjennom og du får studert detaljer.

Jeg har lagt inn nye bilder av noen av vognene som jeg har bygd.
Autotransporteren er et eksempel på hva som skjer når man lar LEGO stå utsatt for støv. Den har inntil jeg tok bildene, stått urørt i to år, og er planlagt til ombygging for å få den litt lavere enn det den er nå. Kanskje også bytte farge fordi sort er en kjedelig og dominerende farge.
De oppmerksomme har sett den scenen jeg har tatt bilder av, hvor kontainerkrana kommer brøytende seg fram gjennom trafikken. Det er faktiskt en del detaljer med figurene der, som ikke er lette å fange på kamera, men som skaper enn hvis stemning.