Legospill

Jeg liker brettspill. Jeg liker ikke de fleste “familiespill” men de litt mer kompliserte. Gjerne så komplisert og vanskelig som mulig.

Jeg har fått med meg at lego selger en del spill; er det noen her som har prøvd noen av disse?
Og det jeg lurer mest på; har noen prøvd å lage sine egne spill -gjerne strategispill eller rollespill- med lego?

Jeg har prøvd ett.
Det var enkelt, og det jeg har sett av Lego-spill har vært enkle til familiespill å være.

Jeg vet noen har brukt Lego minifigurer som miniatyrer til rollespill, da snakker vi om bordrollespill der GM bruker miniatyrer
til å markere hvor spillernes karakterer befinner seg i forhold til omgivelser og monstre.

(PS: Kommer du på Arcon?)

Jeg har lest en beskrivelse av BrikWars på en blogg en gang som fikk meg til å ville prøve (selv om jeg ikke er noe særlig interessert i rollespill). Det finnes flere varianter av slike konstruerte spill, men BrikWars har i alle fall hjemmeside: brikwars.com

Jeg så noe jeg syntes så spennende ut på LFW 2013. har akkurat lagt ut bilde på flickr siden min https://www.flickr.com/photos/steinarforberg/13690162464/, trodde det skulle komme opp noe når jeg googlet det, men ikke hatt hellet med meg, men du ser kanskje litt av konseptet. Tror det likner på brettspillet Hero Quest http://www.brettspill.no/spill.aspx?spillId=695(beskrivelse av spillet.

Virker morsomt.

Steinar

Jeg har aldri vært på Arcon. Jeg vet ikke om jeg får vært med på årets arragement, eller om Arcon er noe for meg :slight_smile: