Legorom

Har begynt på en liten bylayout på det nye legorommet mitt! Kommer bedre bilder etterhvert, men her er en liten forhåndstitt.

[bsurl]http://www.brickshelf.com/gallery/HenrikLego/MyLegoRoom/photo_01.01.14_22_40_50.jpg[/bsurl] [bsurl]http://www.brickshelf.com/gallery/HenrikLego/MyLegoRoom/photo_01.01.14_22_41_02.jpg[/bsurl]

Har satt opp alle modulhusene og bygd snot-vei etter instruksjoner fra Penn lug (pennlug.com/?page_id=86). Modulhusene måtte bygges opp 4 plater + 1 tile for å komme på samme høyde som veien, så har lagd en liten modulærbase under hvert av husene. Har en togsløyfe gående rundt og i det siste hjørnet som ikke syns på bildene skal jeg ha dreieskive og lokstall. Har ikke fått plassert dette helt enda, men fant en løsning på nyttårsaften som jeg snart skal få testet ut der. Jeg prøver hele veien å gjøre ting så modulært som mulig slik at jeg kan ta det med på utstillinger osv.
Det ene bordet har utskyvbare støtter så jeg kan legge på en plate slik at jeg får byggebord. Har skap og bokser med deler sortert under layoutbordene. Etter hvert skal jeg få opp noen enkle hvite hyller på veggene for å stille ut noen togsett til. Noen som har tips til noen enkle fine hyller?

Blir bra :slight_smile:
Anbefaler å finne noen enkle veggskap med glassdører (da blir det mindre støv osv), de er litt dyrere…men så mye bedre.

Ooh, fint! Så deilig å ha plass til sånt!

Men asså, støv er min første tanke også… Selv om våre modulhus hadde stått i Billy-hyller med glassdører, viste det seg at de var blitt ganske støvete da vi flyttet nylig. Dette kan selvfølgelig unngås med flittig bruk av støvkosten… Noe vi kanskje ikke har vært så ivrige på.

Jeg har sett rundt omkring etter vegghengte løsninger med glassdører, og vi endte opp med å kjøpe et par sånne: ahlens.no/dekorere_og_smamob … d2822.html
Skulle gjerne funnet et billigere alternativ, da. Det fine med dem er at det kommer lys inn fra toppen og sidene også!

Åhlens har også et annet vitrineskap. Hvit utgave koster 400, svart eller grå 250. De er muligens litt grunne til tog, da.
ahlens.no/dekorere_og_smamob … 15495.html

Takk for tips! Skal sjekke ut hyller med glass!

:smiley:

Ser du allerede har satt av plass til Parisian Resturant:P

harald-

Av skaper så kan man kanskje bruke kjøkken overskap også. Da er det nok mere å velge i, bl.a fra Ikea. Må bare finne egnede dører da…

Jutis Vitrinedør med klart glass, eller Bodbyn vitrinedør, hvis du foretrekker sprosser.

Jeg endte opp med en enkel hylle med to hylleknekter i eik fra Jula. Er ikke så tydelig på bildet, men det står tog i to dybder på hylla her så det står flere vogner bak. Tror jeg skal bygge opp den innerste et par brikker.

[bsurl]http://www.brickshelf.com/gallery/HenrikLego/MyLegoRoom/photo_09.01.14_21_40_46.jpg[/bsurl]

Til tog bruker jeg Ribba bildehyller fra IKEA.

Fint legorom du har laget :smiley: