Legobygg/anleggsmaskiner til 5. juni?

Vi fikk en henvendelse. Det er litt kort varsel, men…

I forbindelse med Hafslund miljøfestival for barn som går av stabelen i Frognerparken søndag 5. Juni, lurer organisatorene på om vi har noen ferdigbygde legobygg (gjerne høybygg, skyskraper e.l) eller anleggsmaskiner (gravemaskiner, hjullastere, lastebiler e.l) som de kan stille ut på Entra sin stand? De har fått låne legobord og ”sandkasser” av Lego som skal være en morsom aktivitet for barn på standen til Entra og er nå på utkikk etter noen byggrelaterte Legomodeller som kan stilles ut på standen deres. Markedssjefen for Entra er Legoentusiast og hadde blitt over seg av lykke hvis vi hadde klart å skaffe noe slikt til dem. Gjerne en eller flere store modeller hvis mulig…

Har vi noe de kan låne til dette arrangementet? Vi kan få være representert på standen og snakke om det og bygge lego hvis vi ønsker det.

Send meg en PM i så fall (helst ASAP!), så får vi se om det er noe vi kan bidra med.

Hva om de sponser oss med klubblokale hvis vi stiller? :smiley:

På så kort varsel kan jeg ikke stille opp med noe av det de kunne tenke seg. Ellers hadde jeg kanskje bidratt - har jo tross alt ikke noen større, ferdige MOCs stående rundt omkring bare sånn i tilfelle noen skulle slå på tråden og lure på om vi kunne stille opp førstkommende helg. :wink: