LEGO®World København, 12.-15.02.2009

Hei,
er det flere som kunne tenkt seg å ta en tur? Så vidt jeg skjønte er det trolig at fraktkostnader for modeller (samt overnatting for dem som stiller ut) blir dekt.
Påmeldingsskjema kan lastes ned her (vi ble bedt om å sende eget skjema for hver modell).

Matija wrote:
Hei, er det flere som kunne tenkt seg å ta en tur? Så vidt jeg skjønte er det trolig at fraktkostnader for modeller (samt overnatting for dem som stiller ut) blir dekt. Påmeldingsskjema kan lastes ned her (vi ble bedt om å sende eget skjema for hver modell).
Noen (tm) i Trondheim kan absolutt vurdere en tur, litt avhengig av arbeidsskjema på det tidspunkt, men i all hovedsak er det fort sånn at vi når vi plotter ei ferieuke, så må vi bare ta oss fri Laughing Det vi har å stille med blir i så fall en del av en layout, en mindre layout enn på LW Oslo, men kanskje sammen med litt flere en passe greie fra Norge? Vi kommer i så fall til å kjøre varebilen nedover, så vi har litt plass til transport, og Håvard og Quarryman har mumla noe om at de kan se på en felles layout, så meld inn med det dere har lyst til å delta med! aj-ml

Jeg regner også med å ta turen, nøyaktig fra hvor og hvordan gjenstår å se dog.

Som jeg sa på EB, så tviler jeg på at jeg kommer. To konserter + EB Event om ikke så alt for lenge… Så med mindre jeg skulle tjene latterlige mengder penger på kort tid så kommer jeg nok ikke. Razz

Bare lurer er det noen aldersgrense for å stille ut?
(Tanker fra hjernen til en Lego gal trettenåring)
Markus.

Hvis det ordner seg med transport av modeller, så stiller jeg meg svært positiv til å reise til LegoWorld i København. Kan da stille med det samme jeg hadde med til Oslo, bymodeller til en layout.

Sorry for at jeg vekker denne tråden til live igjen, men jeg fikk ikke svar på spørsmålet mitt: Er det noen aldersgrense for å stille ut?
(Tanker fra hjernen til en Lego gal trettenåring)
Markus.

Problemet er mer at det ser ut til å være stappfullt på MOC-delen og at den blir relativt liten (fikk beskjed om det for noen få dager siden) Sad

Det er mulig vi kan få noen gratisbilletter til medlemmer som evt. vil komme på besøk, helst torsdag/fredag. Hvis noen hadde tenkt seg en tur nedover er det bare å sende meg en mail/pm snarest, så sjekker jeg med en gang om det fortsatt er billetter igjen.
Det blir i utgangspunktet “førstemann til mølla”, men medlemmer som var registrert på forumet før tilbudet kom får prioritering i tilfelle det kommer noen nye.

Jeg ser jeg er litt sein med å si noe her i forhold til Lego World i februar, men kan jo prøve likevel. Det vil jo være samme spørsmål for andre arrangementer.

Det er i utgangspunktet ikke noen aldersgrense for å stille ut, men om du som 13-åring skal være med på tur må du passe på at det er med en voksen som har ansvaret for deg og ditt. Det er i utgangspunktet ikke noen i Brikkelauget som kan ta ansvar for mindreårige personer som er med - så det må du evt. avtale med spesifikke medlemmer. Snakk gjerne med foreldre/foresatte for å komme fram til en måte å gjøre det på, kanskje en av dem har lyst til å være med på tur også?

Det høres jo kanskje litt unødvendig kompliserende ut dette, men det er en bieffekt av at Brikkelauget er startet som en organisasjon for/av voksne, og det er derfor ikke noen som vil ha som naturlig ansvar å ta vare på det praktiske rundt å følge opp de yngste tenåringene.

Lego topper fotball

"Små plastklosser innskrenker valgmulighetene til FC København foran det viktige møtet med Manchester City i Uefa-cupen neste torsdag.

Avviklingen av arrangementet Lego World, som samler Lego-entusiaster fra fjern og nær, opptar nemlig Parken i København denne helgen. Dermed er Ståle Solbakken og co avhengig av mildvær om de skal få ladet opp til kampen i Kongens by.

finnes det noe nettside for lego world københavn?

Ja. :wink:

Fint å se at folk ikke disser LEGO på den blabla-artikkelen, men heller er glade for at fotballen for en gangs skyld blir skjøvet til side. :mrgreen:

Grunnen til at folk ikke reagerer negativt er vel at FCK er svært lite populære her til lands. Vil tro det hadde vært langt mer negativ tilbakemelding om det hadde angått et norsk lag.

Var messen bra? fortell

bilder kanskje?

Det var bra :slight_smile: Slitsomt men bra.
Her er det en liste av gallerier jeg har klart å finne hittil (lista blir oppdatert):
brikkelauget.no/side/events&event=12

Stor tak til vore norske venner for tilstedeværelsen i København. Som Matija skriver, så var der meget arbejde, men også store oplevelser og 36.000 voksne og børn på 4 dage…

Der blev lagt nyt græs på banen mandag og UEFA godkendte banen tirsdag, så i morgen (torsdag) er jeg klar på lægterne, når FCK møder Manchester City :laughing:

PS! Aalborg har lige vundet 3-0 over Deportivo la Coruna :laughing:

Som nævnt andetsteds, så bliver der LEGO World igen i København i uge 7/2010.
Det er dog ikke sikkert, at det bliver i Parken, da FCK igen deltager i europæisk fodbold, men LW bliver der under alle omstændigheder :smiley: :smiley: :smiley:

Sidste års deltagere har for nylig modtaget en takkeskrivelse fra LEGO Danmark og en lille erkendtlighed. Måske ikke så meget, når man tænker på ressourceforbruget, men så må det være tanken, der tæller!