Lego lørdag Oppdal 26.10.19

Speilsalen, Oppdal kulturhus
Lørdag 26. oktober kl 13.00 - 16.00
Lego bygging for små og store Lego entusiaster.
Ta med egne Lego sett og bygg dem i et sosialt samvær.
Eller vær kreativ med de Lego brikker som ligger fremme på byggebordene.

Vi forbereder oss til Mountain Brick 2020, 14. – 16 februar 2020.

Lørdag 26. oktober ble det arrangert Lego lørdag i Speilsalen i Oppdal kulturhus.
Et 40 talls deltakere var innenom arrangementet mellom kl 13.00 og 16.00, det er en fordobling i forhold til forrige Lego lørdag samme sted 12. januar.
Et par besteforeldre med barnebarn, noen foreldrepar med egne barn, yngre og eldre LEGO entusiaster sammen med noen medlemmer av Brikkelauget hadde funnet veien til Speilsalen. Fra Oppdal, nabobygder som Lesja i Dovre og Trondheim.
Flere hadde tatt med seg egne LEGO sett som ble bygget ut over ettermiddagen men også Foreningen Mountain Brick stilte med LEGO sett og løse brikker til de bygge lystne deltakere.
Besteforeldre og foreldre satte stor pris på å være aktivt sammen med barnebarn og barn på en neutral arena.
Blant de yngre deltakere var det et stort engasjement som forhåpentligvis senere smitter av på medlemstallet i Brikkelauget når de vokser til.
Mellom de eldre LEGO entusiaster gikk samtalen mer på de mer avanserte LEGO modeller, ADAC sin krasttest på youtupe mellom to LEGO modeller - en Porsche og en Buggati, samt hvilke temaer som det skal legges vekt på til Mountain Brick 2020, 14. til 16. februar i Oppdal.
Begge lokalaviser, Opp og Opdalingen, viste interesse for arrangementet, i tillegg til at lokalavisen i Dovre, Vigga, får tilsendt bilder og tekst fra sin samarbeidspartner Opp.

Konklusjon: Foreningen Mountain Brick ser det som vesentlig, for rekruttering av nye LEGO entusiaster og deltakere på kommende Mountain Brick engasjementer, å avholde regelmessige åpne Lego lørdage i Oppdal.

Følg med på Mountain brick sin Facebook side hvor opplysninger om Mountain Brick 2020 etterhvert vil bli lagt ut. Be gjerne om å bli medlem av Facebook gruppen.

I løpet av november vil også Mountain Brick sin hjemmeside mountainbrick.no bli oppdatert.