KlossVest - nytt arrangement i Bergen 3. februar '24

Hei alle!
Vestland Byggelaug, i samarbeid med Brikkelauget, har herved gleden av å invitere til event i Bergen lørdag 3. februar 2024! Stedet er Spillhuset i Bergen (midt i senturm) og vi har valgt å kalle det KlossVest. Formatet blir litt som vi er vant med fra før av, med utstilling (og aktiviteter) lørdag og sosialt/middag/auksjon/osv etterpå. Vi kjører kun én dag utstilling, og det blir gratis adgang for publikum (siden vi får låne lokale gratis). Det blir mulig å rigge kvelden før. Det er flust med hoteller og parkeringshus i nærheten av Spillhuset.

Alle er velkomne til å være med som utstillere og vi kjører dette som en Brikkelauget-event (med Vestland Byggelaug som vertskap). VB tar seg av det praktiske rundt eventen, men all hjelp i lokalene underveis settes selvsagt pris på.

Påmelding for utstillere er nå åpen! https://forms.gle/xFkPLtHRnoRk622x8

FRIST for påmelding er lørdag 20. januar kl 23.59

Vi er også endelig live med nettsiden til Vestland Byggelaug! Der finner du blant annet info om arrangementet. Sjekk ut https://www.vestlandbyggelaug.no/

Mer info om påmelding, program osv står lenger nede i tråden, og hold av helgen i kalenderen! Påmeldingsfrist lørdag 20. januar 2024 kl 23:59!

8 Likes

Har lagt den inn i kalenderen på BrikkeFrue nå :slight_smile: Kalender 2023/2024 » BrikkeFrue.no
Når det nærmer seg gi meg gjerne en lyd også kan jeg fikse ett eget innlegg på det også :slight_smile:

1 Like

Oooo! Det gledes allerede :grinning:

1 Like

Dette høres veldig spennende ut! Skal sjekke om eg har fri da!

1 Like

Gøy. Sjekker mulighetene

1 Like

Kjører en liten uformell avstemning her for å lodde stemningen - satser på at vi åpner for påmelding i løpet av desember hvis alt går etter planen.

KOMMER DU PÅ KLOSSVEST '24 ??

  • Ja helt klart
  • Avventer programmet før jeg bestemmer meg
  • Nei det passer ikke
0 stemmegivere

Avventer for å sjekke egen timeplan i heimen

Påmelding for utstillere er nå åpen! https://forms.gle/xFkPLtHRnoRk622x8

Edit: FRIST for påmelding er lørdag 20. januar kl 23.59

Vi er også endelig live med nettsiden til Vestland Byggelaug! Der finner du blant annet info om arrangementet. Sjekk ut https://www.vestlandbyggelaug.no/

2 Likes

Når det gjelder program for eventet så blir det opprigg fredag kveld og lørdag morgen før åpning (tidspunkter må vi komme tilbake til), utstilling tentativt 11-17 lørdag, sosialt/middag lørdag kveld med konkurranser og premietrekninger og nedrigg søndag formiddag. Spillhuset er også et fint selskapslokale, så det kan godt tenkes at vi holder oss der og bestiller catering / pizza el.l til kvelden - må bare sjekke med daglig leder at dette er OK. Dersom noen vil rigge ned lørdag ettermiddag/kveld er det også OK.
Dersom utstillere har med barn som vil stille ut er de hjertelig velkomne og vi ordner et eget juniorbord til de.

Hva gjelder interne konkurranser:
Vi ser for oss en publikumspris/best-in-show med 3 premier - her går vi trolig for papirskjema som deles ut til publikum ved ankomst. Krever tellekorps men det klarer vi! I tillegg blir det (lodd)trekningspremier lørdag kveld for utstillere, og muligens en eller flere konkurranser ila kvelden med premier. Det planlegges også en goodiebag til utstillere.

Publikumskonkurranser:
trekningspremier til de som kommer og bygger noe med løsklossene våre og minst én Kahoot-quiz. Dersom vi har nok ressurser til det så arrangerer vi muligens en liten tårnbyggekonkurranse og/eller speed building for barn.

Kom gjerne med spørsmål i denne tråden dersom noe er uklart!

2 Likes

Dere som tenker på å ta turen til KlossVest - ikke glem å melde dere på ! Skjema finner du øverst i tråden og spør dersom dere lurer på ting! :slight_smile:

1 Like

Hei igjen! Det er en drøy uke til påmeldingsfristen for KlossVest enda, men jeg håper de av dere som har tenkt å ta turen gjerne melder dere på så snart som mulig så vi får en pekepinn på hvor mange vi blir. Det vil hjelpe planleggingen veldig!

Da er Vestland Byggelaug sitt arrangement KlossVest 2024 over og vi kan ikke si annet enn at det var en braksuksess!
Ønsker første og fremst å takke utstillerne våre (og Torgeir!) for en fantastisk innsats. Vi ble bare 12 stykk pga sykdom / forfall hos flere, men alle ble med å ta i et tak slik at vi fikk rigget både opp og ned i rekordfart. Arrangementet hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten heroisk innsats fra dere - vel blåst! :smiley:

Med aktiv promotering i sosiale medier, distribusjon av plakter+flyers på strategiske steder, gratis inngang, lokale midt i sentrum tilnærmet gratis, drahjelp fra samarbeidspartnere og sponsorer fikk vi kø utenfor da vi åpnet og minst 1000 besøkende gjennom dagen. Siden vi ikke hadde noen billettordning så har vi dessverre ikke noe annet enn estimater på besøkstallet, men 1000+ er et konservativt overslag basert på hvor fulle rommene på huset var gjennom dagen. Det var hektisk men utrolig gøy! Bergen har definitvt et marked for denne typen arrangementer.

Vi skal nå gå i tenkeboksen og finne ut hvordan vi kan gjøre KlossVest 2025 enda bedre, men det ligger an til at vi kanskje flytter det til en annen tid på året enn februar slik at det kansje er mer fristende for dere i andre deler av landet å ta turen. Vi vil svært gjerne at KV blir et arrangement for alle, slik som PKH, KlossExpo, Mountain Brick osv.

Det kommer bilder fra arrangementet i denne tråden ganske snart og jeg håper også at noen av utstillerne vil dele sine erfaringer. @Lazze @designosaur @XcrismonP @torgeir.nes @EirikP @TOMBRICKSNT1932 @laphroag

4 Likes

Her kommer et utvalg bilder fra KlossVest 2024. Bilder: Eirik Peters, Runar Larsen og Spillhuset Bergen.
6 Likes

Fine bilder! Vel overstått!

2 Likes

Dette var kjempe kjekt! :smiley:

Fantastisk flott initiativ fra @SveinTore !

Etter min mening gikk eventet over alle forventninger. Bøyer meg i støvet ovenfor @SveinTore, de andre utstillerene og samarbeidspartnere.

Kjempe bra oppmøte, så estimatet på antall besøkende har jeg ingen tvil om.

Men mtp hvor mange som kom, vil jeg anbefale å evt flytte eventet til ett større lokale til neste år :sweat_smile:

Ellers kjempe kjekt! Hyggelige utstillere, lett, gøy og morsom tone og øyeblikk blandt vi som var der.

Alt i alt, 10/10 :smiley::star_struck:

Så tusen takk @SveinTore @XcrismonP @designosaur @laphroag @TOMBRICKSNT1932 @torgeir.nes

2 Likes