Kjerreveiens Ferd

Denne kreasjonen forestiller en kjerrevei som snirkler seg gjennom skogene i middelalderen, og ble bygget som en slags forberedelse til at jeg skal bygge min seksjon i det felles byggeprosjektet. For de av dere som ikke har fått med dere at det er et felles byggeprosjekt på gang, så finnes nærmere informasjon om dette i den lukkede delen av forumet. :wink:

Flere bilder finnes på Flickr :slight_smile:

Meget pent :smiley:

Gleder meg veldig til den felles layouten deres :smiley:

Wow, kul skogsvei det der!.
Digger alle ulike trær og busker som er bygd opp.

Hmm ser ut som svaret mitt forsvant…? Prøver igjen.

Dette er knall. Spot on hva jeg har sett for meg for veien. Jeg har litt større begrensninger på brun enn dark tan, og bruker brun mye ellers. Så dette funker veldig bra for meg.

Likte også elven veldig godt. Eneste konstruktiv kritikk må være at det ser ut som det er litt større vannføring rett etter stryket, enn etter broen. Med mindre det er en kulp der. Isåfall kanskje ta bort steinen og de grå og brune 1x1?

Mulig jeg må stjele noen treteknikker til felleslayouten. Fin touch med sommerfuglen og soppene. På selve layouten synes jeg vi burde legge inn masse flere slike detaljer, og scener, slik at folk blir stående å lete og studere.

kule gran/furu trær

skikkelig stilig

steinar

Oi, det la jeg ikke merke til. Neste gang skal jeg være litt mer nøye med vannføringen…
Enig! Vi må legge inn så mange detaljer av den typen som mulig. Vi vil jo at folk skal bli stående lenge å kikke. Når det gjelder veien så er det noe i denne retningen som passer best for meg også, men vi har et problem ettersom Gahrian og Castle Lord begge har brukt andre farger.

Åh, dette var lekkert! :smiley:

Veldig bra laget :smiley: Likte de forskjellige trærne du har laget veldig godt. Her fikk jeg noen tips :smiley:

Dette landskapet var virkelig flott! God fargemiks, fin struktur på vegetasjonen, vannet i bekken og ikke minst detaljer som steinene som stikker opp i bekken og på veien. Imponert!

Birgitte

Flott MOC!
Likte spesielt godt trærne, bekken og variasjonene i vegetasjonen

Veldig lekkert! Fullt på høyde med det beste fra utlandet. :smiley:
(Men ville man giddet å bygge en bro over den bittelille bekken der? Sånn historisk sett? Man vasser jo greit over sånn ca 15 studs ved siden av broen…) :wink:

Meget vakkert!! I like it a loooot,Har hatt en pause i bygginga…no blei jeg sugen igjen…

Vakkert!

Dette er skikkelig bra! Og en stor inspirasjon til oss andre i fellesprosjektet. Her er det bare å ta seg sammen og forsøke å løfte opp til dette nivået

Veldig bra og så mange stilige detaljer :smiley:

Denne har kanskje en sjanse på LEGO ideas

oh! Digger trærne og kjerra.

Btw, får man sett dette i oppsett med resten av det felles byggeprosjektet etter hvert?

Nei, ikke akkurat denne. Men kommer til å bruke mye av de samme teknikken når jeg bygger min seksjon, så den kommer til å ligne litt.

Wow! Herlig. Proft… :slight_smile: