Jobbe med LEGO?

Ser at LEGO Norge søker selgere. Kanskje vi bør plante en mann innenfor. Hvem melder seg? Twisted Evil
Hadde vært fin med et sugerør, gitt!

Helt klart min drømmejobb Smile
Har du en url?

http://www.smartpeople.no/
Drømmejobb?
Tror ikke nødvendigvis det.
Sett-designer kanskje?
Eller AFOL-kontakt?
Min favoritt er nok Mindstorms Center designer. Very Happy

Her er adressene. Sett i gang og søk!
http://www.finn.no/finn/job/object/;pdc=1131051498735?finnkode=6358371&sid=2aAjCi8r3498726&pos=2&tot=2
http://www.finn.no/finn/job/object/;pdc=1131051498734?finnkode=6358578&sid=2aAjCi8r3498726&pos=1&tot=2

Søkte, men fikk den ikke. De ansatte vist en fra en konkurrent.

Thomas wrote:
Min favoritt er nok Mindstorms Center designer. Very Happy
Min også.. men ikke bare. Jobber 30% i et slikt egentuviklet senter. Har kontoret fult av Lego... Har ca 80 motorer - over 30 RCXer med mye mer... Mesteparten av disse er bundet opp i modeller og oppgaver da, men har mulighet til masse kreativt. For å si det litt flåstete: jeg får betalt for å leke med Lego!
Tekno wrote:
For å si det litt flåstete: jeg får betalt for å leke med Lego!
Hvem betaler ?
Tekno wrote:
jeg får betalt for å leke med Lego!
Been there, done that. Smile Ref: Robotsenteret på NTM. Men for min del har det mest dreid seg om å få betalt for å tilrettelegge for at andre skal få leke med LEGO, og det blir ikke helt det samme i lengden. Rolling Eyes BTW: Tekno, hvor holder du til? Begynner å bli en del LMCs i Norge etterhvert.

Det meste av tiden går nok med til undervisning / tilrettelegning for elever (10 - 14 år), men noe tid blir det også til utvikling av nye oppgaver. Det her her jeg “leker” med lego i arbeidstiden.
Vi har et opplegg på 90 minutter, hvor max 20 minutter er undervisning/introduksjon.
I følge www.mikroverkstedet.no har vi den største “samlingen” av den type Lego i norge. Er litt usikker på det selv, men vi har masse; Et LEC senter + mye mer blandt annet ca 40 RCXer. Holder til ca en times kjøretur fra Oslo

Tekno wrote:
I følge www.mikroverkstedet.no har vi den største "samlingen" av den type Lego i norge. Er litt usikker på det selv, men vi har masse; Et LEC senter + mye mer blandt annet ca 40 RCXer. Holder til ca en times kjøretur fra Oslo
Tja, fant ingen referanse på www.mikroverkstedet.no til hvem som har den største samlingen. Question Høyskolen i Vestfold (Tønsberg) har/hadde veldig mye, men jeg vet ikke hva som skjedde der etter at Bjørn Jensen slutta. Robotsenteret på NTM består av både et LMC og et LEC, så de har jo litt. Uansett høres det ut som om du har en del å leke med. Kanskje jeg skulle komme en tur på besøk en dag. Wink

Joda har mye, og skal kjøpe inn mer! Fikk bevilget mer i dag, slik at i morgen skal jeg handle på Mikroverkstedet. Satser på 10 sett RoboLAB ++. Very Happy
Har jo egen side på nettet da: http://www.teknobuss.no Disse sidene er ikke et prioritert område, slik at det mengler endel info.

Teknobussen er et veldig bra tiltak. Jeg har kikket på de websidene før. Kanskje dere trenger flere ansatte. Wink
Imponerende hvis dere har solgt dere inn til en Oslo-skole. ? Ref: workshop på Voksenkollen i februar. Min erfaring er at de ikke har penger til noe som helst. Det finnes en del ivrige lærere som helt sikkert gjerne ville hatt besøk av bussen. I prosjektet vi hadde på NTM, var det meningen å gå aktivt ut med skreddersydde robot-opplegg for skoler, og vi hadde god dialog med flere, men det hele strandet p.g.a den tidligere direktøren der. Ting tyder på at NTM er i ferd med å komme på banen igjen, men jeg vet ikke helt hva som skjer der nå.

Dette er nok et internt “Workshop” med tre fra Norge og tre fra Uppsala (se). Et skolebesøk er kun mulig hvis det ikke koster noe for skolene. Det er nok ikke bare i Oslo det er dårlig med penger, gjelder nok de fleste skoler i norge. Våre skolebesøk er derfor gratis for skolene, men kun for skoler i prosjektets nedslagsfelt (Hole, Jevnaker og Ringerike kommuner). Vi har nå hatt et undervisningsopplegg (90 min) for ca 1800 elever i grunnskolen.

Har dere sett denne?
http://www.hiak.no/index.php?ID=1250&lang=nor&displayitem=332&module=news