Hvordan enklest/best selge lego i løsvekt?

Hei.

Samboeren min skal selge unna legosamlingen til yngstegutten sin. Han har ikke særlig interesse i å fribygge, så hun ønsker å frigjøre plass på rommet hans. Vi har delvis sortert samlingen slik at det den er 99,9 % bare hel lego. Kan aldri bli helt sikker :wink: Den er delvis sortert i farger og funksjon (hjul, vinduer/dører, technic, Bionicle/HERO factory). Vekten er på ca 36 kilo pluss ca 2,5 kilo Bionicle/HERO factory. Noen tips til hvordan det er best å selge dette? Og hva som kan være en ok pris å håpe på?

Oversiktsbilder finnes på Flickr: https://www.flickr.com/photos/29735315@N07/albums/72157680102992494

Bildene av instruksjonene er bare en liten pekepinn på hva som er i samlingen, men disse kan ikke garanteres at de er komplett.

Hilsen

Bryggekanten / Einar

Det enkleste (minst jobb) er å selge alt som en samling basert på kg, men det er ikke det som gir best pris. Selger du f eks alle delene av en farge eller alle figurene så blir det mindre attraktivt for noen å kjøpe resten siden det da neppe er noe som er komplett, så det ville jeg ikke anbefalt.

Hvis du vil ha best mulig pris så er det bedre å sortere ut de mest attraktive settene og selge som pakker etter f eks tema. De største Star Wars settene er vel kanskje det som det vil lønne seg mest å sortere ut og selge som sett.

Star Wars 8039 kan du kanskje få solgt for rundt 1000-lappen hvis du samler sammen (bygger opp) et komplett sett med minifigurer. Resten av settene er ikke så verdifulle, så det blir kanskje mer jobb enn utbytte å stykke dem ut? Rundt 100,- per kilo løslego er vel omtrent det man får solgt såpass mye for…?