Hvordan bli medlem

Hei

Så hyggelig at du har lyst på å bli medlem i Brikkelauget. Prosessen med å bli medlem er veldig enkel og består av to enkle steg du må igjennom:


:brick: Steg 1: Du må opprette en bruker her på forumet, en såkalt forumbruker. Det er gratis og gir deg tilgang til den åpne delen av forumet vårt. Klikk på “Registrer deg” knappen oppe til høyre i bildet.


:brick: Steg 2: Etter at du har registrert en forumbruker må du melde deg inn i foreningen Brikkelauget. Det koster NOK 250,-/år og gir deg foruten tilgang til medlemsdelen på forumet, muligheten til å delta på utstillinger og sosiale arrangementer, få rabatter på kjøp av LEGO m.m. Klikk her for å melde deg inn i foreningen.


Når du har utført begge registreringene vil du være et fullverdig medlem av Brikkelauget. Merk at det kan ta litt tid fra du er ferdig med registreringene til du får tilgang til medlemsdelen av forumet. Grunnen er at dette er en manuell jobb

Velkommen!:question: Har du noen spørsmål eller sliter du med å få registreringen til å fungere? Send gjerne en e-post til vår minifig ansvarlig, Jan Egil på adressen medlem @brikkelauget.no.

2 Likes