Hva bygger du i dag?

Hva bygger du? Sitter du med et sett, en MOC, en minifig eller bare drodler du med noen klosser?

Post et bilde og/eller skriv noen ord i denne tråden :slight_smile:

1 Like

Klossene har ligget klar i noen år, men nå er det jaggu på tide å sette sammen Cafe Corner!
Gleder meg. :mrgreen:

https://goo.gl/photos/Tz8S2dH9K6KqEGfF9

Bygger en miniby for PKH :slight_smile:

Er på jobb… :confused: det er vel du og, Harald :laughing:

I og med at jeg ganske plutselig fant ut at jeg skulle delta på PKH i år så blir det stressbygging når jeg har tid på et bidrag dit. Middelaldertema, som jeg har tenkt lenge jeg skulle bygge, og har et greit utvalg av brikker til (men ble tre bricklink-bestillinger i går, forhåpentligvis holder det). Poster da naturlig nok ikke bilder her. Så fikk jeg noen få brikker jeg manglet til boligbyggerkonkurransen for noen dager siden, så skal få ferdigstilt den i løpet av uken og forhåpentligvis tatt bilder :smiley:

Ikke akkurat nå, men på kveldene i alle fall:

Regner med at noen kjenner den igjen. Prøver å få til en liten Lego-utstilling på Fredrikstad kino i anledning Lego Batman-filmen.

“UCS” Nebulon-B Escort Frigate. Den ferdige modellen blir ca 1.25 meter og vil bestå av ca 6000 deler. Beklager litt oversized bilder!
[attachment=0]16121902_10154668970901201_1760291836_o.jpg[/attachment]
[attachment=1]16107760_10154672246936201_330079049_o.jpg[/attachment]

Jeg trenger den til utstillingen i butikken, så det er jobb-byggin :wink:

Jeg fikk lyst til å prøve å bygge en 42065 mens jeg pønsker ut andre morsomheter til PKH, så jeg har lastet ned instruksjonene og brukt mesteparten av kvelden til å grave i gamle technic-deler. :slight_smile:

Av andre innlegg jeg har skrevet i det siste…
Prøver å bygge en mod av sidehuset til petshop om til hjørne med to garasjeplasser og to leiligheter. Bilder kommer forhåpentligvis snart.

Akkurat nå er det bygging av en Technic Airport tender det går i med ordentlige klosser. Står litt fast med hjuloppheng, men selve basen er ferdig. så blir det å bestemme seg for look på kroppen. Men ordentlig vannkanon og full fjernstyring skal det bli!

På den digitale siden er det Flytoget som står på tapetet. Nesten ferdig - en liten mulighet for at jeg får kastet meg rundt til å få det ferdig (uten interiør) til PKH. Vi får se.

Modellen er basert på CAF Oaris, som har vært vurdert som ny togtype. Litt dørdesign som gjenstår.

2 Likes

Jeg fant deler til alt bortsett fra noen karosseribrikker. :smiley: Skal bygge et litt mer solid karosseri, og så kanskje den kan bli med på PKH, den også?

Fikk feilmelding når jeg prøvde å laste inn bilde her, men man kan se den snurre på instagrammen min.
instagram.com/klossevik

Finfin lørdagskveldmen jeg gikk tom for 1x3 DBG plates :frowning:
Rampinprogress by Per Ove Johansen, on Flickr

Denne står riktig nok i galleri men jeg hadde også en fin lørdag i går. Jeg bygde denne retro LEGO 8860 som er en egen MOC, men må kjøpe blå deler til midtkonsollen og strikk til vifta bak og blå bjelke til toppen av frontfanger. De tannhjulene i tan farge skal bli sorte for å bli mer diskret. Denne har alle funksjoner som originalen pluss fjæring foran selv om den er ca 30% mindre enn origialen. Så jeg må handle litt.

[attachment=0]Noname1.jpg[/attachment]

Jeg holder på med å bygge en liten bypark i modulhus-format. Good times. :smiley:

Gøy å se/høre hva dere bygger! :smiley:
I går kveld kom jeg nesten i mål med Detectives Office, snasen bygning. I dag bygger jeg hyller til å sette LEGO på:p

Hmmm, mulig jeg har sovet i timen, men hva bygger du?

http://www.brikkelauget.no/diskusjon/viewtopic.php?f=3&t=5463

Sovet I timen ja…
:stuck_out_tongue:

Sett på denne, men hva må jeg regne med at denne koster til slutt?

Siden jeg hadde ganske stor delesamling allerede da jeg startet prosjektet, blir det veldig grovt estimat. Det er mange variabler som spiller inn, men at du må ut med minimum 5-6000 kr regner jeg som ganske sikkert. Den menneskelige kostnaden er også temmelig høy, mye bannskap har blitt ytret. Jeg har holdt på et par uker nå og har fortsatt 650 sider igjen av manualen. Kommer til å lage en fyldig review når den er ferdig, vet nok ikke helt før jeg blir ferdig om jeg vil anbefale noen å prøve denne modellen.