HASTER! Mulighet for kjøp av boka "The LEGO Adventure Book"

Hvor mange kopier av boka vil du kjøpe?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

0 voters

Megan kommer trolig til Bli med å bygge landet-eventet i Telenor Arena, og hun kan ta med noen kopier av sin nye bok The LEGO Adventure Book, der vår kjære L@go også har noen bidrag.

Sjekk følgende lenker for mer detaljer om boka:
brothers-brick.com/2012/09/2 … ture-book/
flickr.com/photos/megzter/78 … hotostream
facebook.com/LegoAdventureBook

Spørsmålet er nå hvor mange hun skal ta med (for det må da hastebestilles fra forlaget). Prisen blir trolig 250kr, altså litt dyrere enn det blir senere når boka kommer i butikkene, men hastebestillingen koster dessverre “litt” mer enn venlig. Og så blir vi de første i Europa til å kunne sikre oss en kopi (signert!), noe jeg synes absolutt er verdt de ekstra kronene.

Så… dere som hadde tenkt å være med, kan dere vennligst velge i denne pollen hvor mange kopier dere vil kjøpe? Ta det som en forpliktende påmelding/bestilling da det betyr at disse bøkene blir bestilt og det blir dumt å måtte frakte dem tilbake.

Da er det kun ca 24 timer igjen før påmeldingen lukkes og bestillingen sendes avgårde!

Betalings- og henteinfo kommer senere?

Ja, når alt er på plass så finner vi ut av det. Når det gjelder henting så var planen å ta det på Telenor Arena, men skulle noen ikke kunne komme dit så kan vi avtale noe senere også (evt. porto kommer da i tillegg hvis den skal sendes i post).

Noe nytt?

Har dessverre ikke hørt noe fra forlaget. Vi får håpe bøkene kommer før arrangementet er ferdig.

OK, så du kan ikke bekrefte at Megan kommer til Fornebu heller? Dumt da, men vi får vel bøkene våre en eller annen gang… :frowning:

Hun kommer nok, men bøkene blir (forhåpentligvis) sendt fra USA.

Og hvilken dag kommer hun? Bare sånn at man får sett noen flere kjendiser enn de i Brikkelauget her og ikke kommer på “feil” dag…

Det er bare å dukke opp hver dag, så får du med deg alt…

Joda, blir storforbruk av kupongkort dette her… :blush:

Bøkene kommer dessverre ikke, stormen i USA hjalp ikke akkurat med saken :confused: Det var en vakker tanke men vi må nok avlyse hele greia.

Synd, men slikt som skjer. Bra tiltak uansett:)
Snuser herved rundt etter annen plass å bestille den fra…

Uff, en ulykke kommer sjelden alene. Får kjøpe i en vanlig bokhandel istedet.

Hei igjen,

da har bokene ankommet til alle de som har bekreftet at de ønsker sitt eksemplar selv om det er forsinket. De som vil hente den i Oslo bes ta kontakt med meg for å avtale overlevering (Forskningsveien på dagtid, Vestli på kveldstid, evt. ett eller annet sted langs T-bane 5). Siden hver bok veier mer enn 1kg, er det fint å avtale det i god tid. Resten får det tilsendt i posten.

Fakturaen kommer snart, som vanlig synlig øverst på forumet eller forsiden. Vi tar en samlet innbetaling som da overføres til Danmark når alle har betalt. Siden Anne Jorunn måtte betale for ett stk ekstra kolli for å få dem med på flyet, blir prisen 10kr ekstra pr.pers for å dekke den ekstra kostanden, håper alle synes det er ok.