Forslag til nye websider for Brikkelauget

Hei alle! Very Happy
Jeg tok meg “litt” tid til å lage en ny site til Brikkelauget, med nyheter,
en liste av arrangementer (møter/utstillinger), MOCs, medlemmer, osv. osv. Her kan dere se hvordan det foreløpig ser ut (dette er bare et forslag altså):
http://intim.ed.ntnu.no/~matija/brikkelauget/
Jeg har lagt til noen test-nyheter og utstillinger (LEGO World f.eks har en liste av bildegallerier), for å vise hvordan det kan se ut. Kalenderen viser også alle arrangementer.
Størstedelen av innholdet blir også lett å administrere, så flere kan få lov til å endre på nyheter, utstillinger, osv.
Det som også er viktig er at det blir enkelt å knytte sidene til forumet (så lenge begge ligger på samme server, noe som også er planen om å gjøre snart). Da kan folk enkelt melde seg på arrangementer eller møter, enkelte personer/styremedlemmer kan få mulighet til å føre en liste over medlemmer, betalt medlemskap, osv., dvs. alt jeg kan tenke meg vi kommer til å trenge. Og det som ikke finnes blir det nok mulig å lage etterhvert Wink
Websidene ligger nå på Håvards server i Trondheim og kan fortsette å være der i overskuelig framtid. Det eneste er at det ikke er tillatt med reklame-bannere og sånn (kommersiell virksomhet). Hvis vi en gang får behov for det blir det da lett å flytte det til en kommersiell server som vi da må betale for (evt. få det sponset).
Det blir sikkert noen som ikke liker designet eller enkelte detaljer, og i så fall blir det da relativt enkelt å endre på… det er funksjonalitet som er poenget nå.
Ang. teksten “for de klossete i alle aldre”, dette er bare noe F0NIX kom på i en annen anledning (som jeg likte veldig godt og syntes det var ganske sympatisk og passende). Men hvis noen synes den er upassende eller ufin, er det bare å si ifra (og gjerne gi et bedre forslag).
Gi gjerne tilbakemelding på resten også! Inkl. evt. nye forslag til hele designet, det er alltid bra å ha flere ting å velge fra SmileSist endret av Matija den 2008-09-02 20:58:48, endret 1 gang
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
<tr>
	<td width="150" align="left" valign="top" class="row2"><a name="4177"></a><b>F0NIX</b><img src="http://home.no.net/fonix/files/Phoenix.JPG" alt="" border="0" />Ble Medlem: 27 Okt 2005Innlegg: 367: Bosted: Tromsø, nord for sinsenkrysset<a href="">Items</a></td>
	<td class="row2" width="100%" height="28" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
		<tr>
			<td width="100%"><a href="viewtopic.php?p=4177&sid=4f89720490f023e759802de1682024fc&mforum=brikkelauget#4177"><img src="templates/subSilver/images/icon_minipost.gif" width="12" height="9" alt="Innlegg" title="Innlegg" border="0" /></a>Skrevet: 2008-09-02 20:32:30&nbsp;&nbsp; &nbsp;Tittel: </td>
			<td valign="top" nowrap="nowrap"><a href="posting.php?mode=quote&p=4177&sid=4f89720490f023e759802de1682024fc&mforum=brikkelauget"><img src="templates/subSilver/images/lang_norwegian/icon_quote.gif" alt="Svar med Sitat" title="Svar med Sitat" border="0" /></a>   </td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2"><hr /></td>
		</tr>
		<tr>
			<td colspan="2">Synes sidene var kjempeflotte.

Vet nå ikke om jeg kan ta æren for den “slogan” teksten, mener det var noe vri på noe aj-ml skreiv…
Men uansett, detta blir bra. Godt jobbet Matija!!

Synes sidene var kjempeflotte.
Vet nå ikke om jeg kan ta æren for den “slogan” teksten, mener det var noe vri på noe aj-ml skreiv…
Men uansett, detta blir bra. Godt jobbet Matija!!_________________Hilsen
Øyvind Steinnes

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid.

Blir konge! Synes siden blir fin slik den er nå (pluss de nødvendige endringene for å få funksjonene i gang, naturligvis), men den tittelen gir meg frysninger slik som den står orientert (Fra høyre! Brrrrr!) og det samme med undertittelen.

Bra initiativ. Synes det er gjort et bra stykke arbeid allerede. Savner foreløpig ingenting.

Matija wrote:
Inkl. evt. nye forslag til hele designet
Vel, det er ikke helt nytt, i og med at jeg baserte meg på ditt, men likevel. Litt halvferdig; kalenderen selvsagt, og teksten er litt grumsete. Tekstområdet til høyre bør kanskje gjøres bredere, men det er en smal (pun!) sak.

Jeg likte den litt mer fargerike designet til Matija (eller hvem det nå er som har designet det). Men skulle gjerne hatt mer forskjell i font størrelse i overskrifter og slikt som i torerik sitt forslag.
Og jeg liker mer bruk av høyresida. Til nå har omtrent 90% (ikke en vitenskapelig målt fakta) av hjemmesidene en meny på venstre side og innhold kun på høyre sider og bruker stort sett bare to kolonner (meny + innhold).

Er bare én liten ting som “irriterer” meg på de nye sidene:
den midterste delen skulle ha justert seg i bredden etter størrelsen på browser-vinduet og ikke en fixed bredde slik som nå…
Er greit at den har en “minimumsbredde” men burde kunne gjøres bredere for oss som har høy oppløsning (og små skrift) på skjermen.

Forøvrig har sidene blitt aktivisert nå, og kan nås på http://brikkelauget.no. Vi venter enda på å få kopiert ut foruminnholdet så det også kan flyttes til våre egne sider. Da kan også forumet tilpasses bedre, samt at ting sannsynligvis går fortere. Vi slipper også reklamebannere i forumet da.