Far og sønn MOCs

Nå har det vært så mye bra her på Galleriet at det er på tide jeg drar standarden litt ned mot jorda igjen.

På fredag var jeg hjemme fra jobb med syke barn - og da fikk Teo og jeg ganske mange timer ved Lego bordet. Her er resultatene av fredag og (litt lørdag) jobbing. Noen modeller har han laget helt selv, andre er “Pappa lag 'ransj bil” (orange) eller “Pappa lage gønn båt.”, “hvilken annen farge da?” “Gååå!”

Disse modellene er her primært for å minne perfeksjonistene blandt dere hvor utrolig gøy det er å bare bygge med et par rotekasser og ingen ambisjoner.

Sluttresultatet:

Som far er jeg veldig stolt av Teos egne konstruksjoner: (himling med øynene fra de barnløse blandt dere)

Noen biler for å glede guttebass. Den hyppigste kommandoen fra den lille herremannen er “Lage Lego bil!”Teos egne båt!!!

Og båten pappa lagde på kommando fra Teo. Det skulle være det grønne skroget. Og den eneste fargen jeg hadde litt kvantitet av fremme var dbg.

Herlig!

:smiley:

Mange kule biler!

Likte veldig godt den røde og hvite båten, hvor det i utgangspunktet (for en voksen) ser ut som mange veldig rart plasserte ting, men som i hodet til barn “makes perfect sense” og det er helt herlig å se! Jeg får masse ideer til hva alle de forskjellige tingene skal gjøre for noe.

Skulle hatt en rotekasse nå! :smiley:

Jeg som jobber i barnehage elsker de kreasjonene, vanskelig å sette på plass noen av de klossene, bruk av farger er ikke tilfeldig her, han kommer til å nå langt i Lego verden. Inspirerende.

Er barnløs og himler med øynene :stuck_out_tongue:

Nei da!

Veldig fine og morsomme modeller, og veldig bra at noen minner oss alle om at lego skal være gøy og ikke imponerende. Det må alltid være det viktigste :slight_smile:

Byggegleden lyser lang vei, og som entusiast er jo ofte prosessen også det viktigste. Brick on!!
Baard