En haug med HO-skala (1:87) LEGO-biler til salgs (++)

Hei!

De av dere som har vært på PKH de siste årene vet antagelig hvem Ed, eller Eduard, fra Kroatia er. Han heter dudek her på forumet, men han er naturlig nok ikke så aktiv.

En kontakt av Ed i Kroatia, Kristian Povše, ryddet opp på loftet til sin bestefar og kom over et ganske stort parti av de gamle (og ganske sjeldne) modellbilene LEGO produserte på 60-tallet, i skala 1:87, i forbløffende god stand. Han ønsker å selge disse, og kan etter sigende være ganske fleksibel på prisene. Så vidt Ed forstår, later dette til å være en ganske pålitelig fyr, og hvis noen har lyst til å kjøpe kan det ordnes med overlevering i Skærbæk. Det finnes også noen få tradisjonelle LEGO-sett (MISB) fra samme tidsperiode i haugen med sett til salgs.

Her er en teaser:

…og flere bilder finner du her (trykker du på linken, laster maskinen din ned en zip-fil - men den er safe, altså) - og her er en liste over priser (samme konsept, lastes rett ned). Så vidt jeg kan forstå er prisene samlepriser - altså, når det står “qty. 2” så er prisen for begge to - men dette er tipping fra min side. Og som sagt er det mulig prisene kan være fleksible.

Hvis noe ser interessant ut, kan Kristian Povše nås på epost retrolego50@gmail.com.