Det er ikke forskjell på gutte LEGO og Jente LEGO .

Gutter kan leke med LEGO Friends som jenter gjør. Jenter kan også leke med LEGO CITY og LEGO STAR WARS.
Det er ikke forskjell på gutte LEGO og jente LEGO hele tat. Vi er ikke på 40 og 50 tallet lenger vi er i fremtiden vi er i 2014. Derfor kan jenter leke med LEGO CITY og LEGO STAR WARS som gutter gjør i dag på barnehager og hjemme der i bor sammen sin familie.Gutter kan leke med LEGO Friends på barnehager og hjemme der i bor sammen sin familie.

LEGO er for alle :smiley:

Jeg har jo sett at mange er sinte på Lego fordi de har lansert Friends-serien som jentelego.

Men jeg har gjort et tankeeksperiment: Hva om Lego hadde et ønske om å bryte opp inndelingen av lekebutikkene i jente- og gutteleker?

Slik lekebutikkene så ut før Friends kom ville jo mange jenter rett og slett ikke finne Lego i lekebutikken, fordi den var gjemt lengst bak i butikken, bak alle guttelekene. Voksne kunne jo se over reolene med gutteleker, men det er ikke like enkelt for et barn.

I dag har lekebutikker over hele verden vært nødt til å ominnrede, slik at Lego står mellom guttelekene og jentelekene. Kan det ha vært Legos plan hele tiden?

Enig med deg Herman, bra tiltak av LEGO for å nå alle grupper! :smiley:

Er helt enig her. Tror Lego har basert seg på temaer som alle i utgangspunktet kan kjøpe.
Friends vil da være mer familie og venner type setting som kanskje tiltaler jenter mer enn f.eks Star Wars.
Sier ikke at jenter da ikke kan falle for Star Wars eller andre temaer som man tenker seg typisk gutter vil leke med.

Tror Friends vil bli mer akseptert enn noen av de tidligere forsøkene. Kom over noe av det i en rotekasse og syntes det var mye som ikke passet med standard Lego.