Blir du med på Mountain Brick 2021

[attachment=0]DSC_0146 3.jpg[/attachment]
Sporplaner er lagt, stasjoner er under bygging og ledige arealer er klare for små og store LEGO prosjekter og originale LEGO modeller. Og det er plass til modeller og MOC’s, My Own Creation, innen alle LEGO sine temaer.

Blir du med på Mountain Brick 2021 i Oppdal 18. og 19. september?

Utover å bli med på Mountain Brick 2021 har du også mulighet for å bli med på festlighetene i forbindelse med Dovrebanens 100 års jubileum i Oppdal 17. september.
Mer info om arrangementet finner dere på mountainbrick.no hvor også påmelding kan skje.

Som vi før har nevnt blir det en større tog lay out i anledningen av Dovrebanens 100 års jubileum.
Ta gjerne kontakt hvis du har lyst til å være med på denne lay out.
Henrik holder på med å ferdiggjøre sin modell av Vålåsjø stasjon, Lars er snart ferdig med sin versjon av Heimdal stasjon og Bård har lånt oss sin MOC av Oppdal stasjon.

Det blir også en egen liten avdeling med tog fra andre tema enn City bl.a. med Disney Railroad, Hidden Side, Lone Ranger, Tog i vinterlandskap …

Er det noen i Brikkelauget som har har bygget en Friends eller Star Wars stasjon? Finse stasjon var vel utgangspunktet for en tidlig Star Wars episode?
Stasjoner og tog innen andre LEGO temaer er også velkommen!

kletvoldlego/Mogens

NB! Vi prøver å ta høyde for en evt endring i Covid 19 situasjonen. Planlegger å lukke arrangementet for publikum såfremt det blir begrensninger i publikums og eller deltaker antall.

Stokker kalender her, og blir det ikke danmarkstur, kommer jeg til Oppdal.