Bilder og video fra På Kloss Hold 2021!

Vi ønsker oss bilder og video fra årets På Kloss Hold!
Vi vet flere har postet ting online, men vi vil gjerne har original-filene til bruk i sosiale media, reklameplakater osv :slight_smile:

Du kan laste opp filene her: files.dumpster.no/upload/
Pakk gjerne filene i en zip-fil hvor du bruker navnet ditt og PKH2021 som filnavn. Laster du opp en og en fil MÅ hver fil navngis på følgende måte:
Navn på fotograf/rettighetshaver PKH 2021 nummer
Feks:
Harald Kvande PKH 2021 (1).jpg
Harald Kvande PKH 2021 (2).jpg
osv

I Windows gjør du følgende for å endre mange filnavn på en gang: marker alle filene, trykk F2, skriv inn Navn PKH 2021 og trykk enter. Da vil alle få samme navn med et nummer bakerst.
På mac? Hakke peil.

Du samtykker til disse vilkårene og betingelsene når du deler de med oss via opplastingslenken.

Alle innsendere må selv ha tatt bildene de laster opp, og ha rettighetene til å dele dem. Er en person hovedmotivet på bildet må du ha tilatelse til å publisere det (er du usikker, last opp men skriv det i filnavnet så kan vi spørre vedkommende eller slette bildet). Brikkelauget eller På Kloss Hold er på ingen måte ansvarlig for krav i tilknytning til et bilde som er delt med oss med formål å brukes til markedsføring av Brikkelauget og På Kloss Hold. Deltakere er ansvarlige for eventuelle krav som oppstår som følge av bruk av bildet.

Brikkelauget og På Kloss Hold forbeholder seg retten til å dele alle innkomne bidrag i egne kanaler, som feks sosiale medier og eventuelt dele dem med nettaviser/media for bruk i omtaler av På Kloss Hold og Brikkelauget. Brikkelauget eller På Kloss Hold har ikke rett til å selge bildene. Fotograf vil bli kreditert. Om man ikke ønsker å krediteres eller vil krediteres med noe annet enn navn, skal fortsatt navn på fotograf oppgis i filnavn, men skriv inn teksten “vil ikke krediteres” eller "skal krediteres med “blablabla”.

Har du bilder og video fra tidligere år, last gjerne det opp også men merk det med korrekt årstall!