Barnas Valg 2017 - det politiske systemet forklart med Lego

Hei,

Sjekk ut https://www.reddbarna.no/Barnasvalg

I forbindelse med Barnas Valg hadde programlederen en idé om å bruke Lego til å forklare det politiske systemet. Vi drodlet litt sammen rundt dette, og i løpet av en hektisk byggekveld før sommeren ble kulissene laget. Kulissene bærer preg av at ting gikk litt fort, da byggingen skjedde samtidig som manuset utviklet seg og fotografen tok bildene i rommet ved siden av.

Kulissene er en blanding av bygninger fra mitt legorom og ting som ble bygget på stedet. Det er også bilder fra Matija sin stortingsbygning som står på stortinget. Tidsnød gjorde også at vi i et par av scenene demonterte bakveggen på modulhus og brukte innsiden av huset som kulisse. Noen som finner igjen noen kjente elementer?

Dette var er kult prosjekt å bli med på, og vi håper å få til en oppfølger der vi får litt bedre tid og kan lage ennå bedre kulisser av Lego.

Funket jo fint det. Morsomt. Til oppfølger anbefales lysboks. Mangler dog noen partier som ville gjort seg bra i lego (Rødt, pensjonistpartiet og ikke minst: Piratpartiet!) :stuck_out_tongue: :smiley: