August byggekonkurranse 2022

I august I år feirer LEGO sitt 90-årsjubileum. Vi har fulgt tidslinjen ganske tett og utførlig, og det finnes nesten ikke kjedelige øyeblikk gjennom disse 90 årene, øyeblikk som ikke barn – eller i nyere tid, voksne – har dradd på smilebåndene av, på grunn av et eller annet fantastisk LEGO-sett. Derfor vil vi at du skal bygge noe som uttrykker følelsene dine på en unik måte, ved å bruke LEGO-elementer til å gjøre scenen så personlig som mulig.
Handler det om sinne – for eksempel over at oljeprisen er for høy, sånn at du bygger en scene med en bensinstasjon full av sinte sjåfører som slåss om de siste dråpene med «billig» bensin? Eller frykt – en fisketur som gikk galt, der en isbjørn løper etter gjengen med fiskere? Tilfredshet – en scene fra ditt favorittbakeri som forsyner deg med kaffen du desperat trenger før du tar fatt på dagens økt på kontoret? Eller kanskje skadefryd – der du tar imot naboene som kommer hjem fra ferie i Spania knallrøde etter å ha vært aaaaaltfor mye i sola?
Inspirasjonen kan du finne overalt. Feir LEGO ved å feire deg selv!

Ingen begrensninger. Bygg så stort eller lite du vil!
Ingen høydebegrensning, bygg så høyt du føler er nødvendig for å uttrykke ideen din.
Kun ekte klosser er tillatt, ingen digitale bidrag. Custom elementer er ikke lov.
Konkurransen er åpen for alle, man trenger ikke å være betalende medlem av Brikkelauget.
Avstemning for å avgjøre de tre beste bidragene vil foregå i en egen tråd der medlemmene av Brikkelauget kan stemme. Etter at avstemningen er avsluttet vil resultatene bli annonsert her.
Hvis det er for få bidrag (tre eller færre), vil kun modellen med flest stemmer få premie.
Man kan delta med så mange modeller man vil, men man kan kun motta premie for ett bidrag.
Modeller må være nye og kan ikke ha deltatt i tidligere konkurranser eller vært postet online før. De må være bygget for denne konkurransen.
For å delta, post ett bilde (maks 800x600) i denne tråden, og legge gjerne inn link til hvor vi kan se flere bilder av modellen (f.eks på flickr eller photobucket), eller høyere oppløsning av bildene.
Alle som blir med i konkurransen, godkjenner at Brikkelauget kan bruke bidraget på sosiale medier. Skaperen (og eventuelt fotografen, hvis det ikke er samme person) blir kreditert med nick eller brukernavn.
Premier kan sendes i posten, hentes i Oslo eller på PKH i Trondheim.
Vinnere vil bli kontaktet via PM for informasjon om tilsending av premie.
Konkurransen er åpen for bidrag til 05.09.2022 kl 23:59:59.
Avstemningen vil være åpen i 2 uker etter at fristen er over og resultatene postes her i denne tråden.
Premier til vinnerne er custom designede torsoer og 1x8 klosser.
Lykke til!

4 Likes

Gleden med LEGO har mange former og her har jeg forsøkt å få flere av de samlet i ett byggverk. Det være seg sortering, set-bygging, MOC-bygging eller å samle på LEGO.


The joy of LEGO by Sigmund Haugland, on Flickr

8 Likes

Gratulerer Crescentius!

2 Likes

Congratulations!

Takk takk