10251 - Brick bank

Neste modulhus!

http://brickset.com/sets/10251-1/Brick-Bank

Denne må jeg ha men resten av dem som kom bilde av synes jeg var skuffende. Ser ut som Lego har stressa ut kopier av gamle sett. Men bra for lommeboken en så lenge da :=)

Pent! MÅ HA!

Er det vindu i nye farger jeg ser?

Og er det hvitvasking av penger de driver med eller?
images.brickset.com/sets/Additio … ack_14.jpg

Aiai, den der var gjennomført og fin. A must have :slight_smile:

Etter å ha sett nærmere på 1 etasje så ser det ut som det er et vaskeri ved siden av banken som han vasker håndklær som ser ut som grønne 100 penge sedler.
:slight_smile:

Veldig fint og morsomt med gimmick med hvitvask av penger, litt som cookiene som ble smuglet i Detectives Office. Men ser med bekymring at modulhusene blir mindre og mindre…I allefall i størrelse. Dette minner litt om 31026: Bike Shop & Cafe bare i litt større skala.

[setimg]31026[/setimg]

Og med litt nærmere gransking ser jeg to fine ting til som vel er nytt, iallefall i ny farge: det halvmånevinduet under buen (tidligere i tan i Hartlake Grand Hotel), og det svarte gelenderet i 2.etg som var i sand-green i noen Alvesett. Kult.
Var litt morsomt med de grå “gullbarrene” som de har kledd søylene med nede i 1.etg

Råkul! Spørs om vi klarer oss med en i huset av den der!

Har du link til hvilke andre bilder dem viste?
Kommer det flere modulhus?

Ikke flere modulhus, vanlige sett.

Her er det masse bilder:

http://www.thebrickfan.com/lego-2016-official-set-images-partial/#more-18826

Vil den bli tilgjengelig til jubileumsturen, eller er det satt noen dato for når den kommer i hyllene? Må ha

Lansering 1. januar 2016.

Veldig stilig denne her, og mange morsomme, spennende og fine detaljer. Fjerde hjørnebygning, så nå kan man faktiskt bygge ett komplett kvartal med bare originale bygninger.

Jeg tror ikke 10251 Brick Bank som blir tigjengelig 1. januar 2016 kommer til å være lettere enn de to forrige i serien. Jeg har laget en MOD basert på bildene som er lagt ut så langt. Den har litt andre farger på noen klosser og litt andre løsninger for enkelte elementer, men 1932 gram for selve bygget bør være rimelig representativt. Dessuten kommer 5 minifigurer, en stige og en brikkeseparator som øker vekten med 28 gram. Dette betyr ifølge min kjøkkenvekt 1960 gram som er tyngre enn både DO og PR. Jeg har ingen poser å veie for dette settet da denne MOD ble bygget med deler jeg hadde tilgjengelig pluss et par bestillinger fra Bricklink. Ønskes et større bygg kan en ekstra 2. etasje legges til, men da vil vekten øke 515 gram til 2475 gram som vil bringe bygget opp på andre plass etter TH. Jeg ser fram til at vinduene blir tilgjengelige i fargen SAND GREEN som gjør seg godt her.

Her har jeg lagt til en modul mellom andre etasje og taket. Det blir da tre etasjer med mulighet til å gå opp på taket slik som på Green Grocer. Den nye modulen er en kloss lavere enn andre etasje slik at høyden passer til vinduene oppover. Muligheten for direkte innskudd via en vaskemaskin i første etasje gav meg inspirasjon til å innrede tredje etasje med noe i nærheten av et casino med lykkehjul og et eksotiskt utstoppet dyr over peisen. Dessuten er vinduet i taket noe større og flyttet litt til siden slik at det passer med åpningen nedover etasjene. Denne modifiserte utgaven er omtrent like høy som GG og vekten er økt 495 gram i forhold til originalen.