Brikkelauget

for norske LEGO-entusiaster
Dato/klokkeslett: 2020-08-10 09:44:04

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
 Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Build the Change på Teknisk museum i Oslo 5.-20.oktober
InnleggSkrevet: 2013-08-30 13:41:01 

Registrert: 2011-02-01
Innlegg: 1777
Bosted: Kongsberg
Styret
Hei alle LEGOfans

Også i år skal Teknisk museum arr. Build the change. Det er i tidsrommet 5. - 20.oktober.

Brikkelauget skal også i år delta (mer om det og detaljer og organisering av det i medlemsdelen av forumet (kommer en tråd der i løpet av helga)).

Her er litt info fra Teknisk Museum:


Der du bor – drømmeplassen
I år er vinklingen vår på Build the Change: Der du bor - drømmeplassen.
Hva er det som gjør stedet der du bor spesielt? Eller hvordan skulle du helst sett at stedet der du bor skal se ut i fremtiden? Hva er du liker best med det stedet du bor? Er det naturen, kystlinjen eller er det menneskene og fritidsaktivitetene? Blir du glad når du enkelt kan ta buss eller trikk dit du vil, eller liker du best at det finnes sykkelstier å ta seg fram på? Hva med å svømme til skolen? Eller kanskje ønsker du å bo i en trehytte i parken? Din fantasi bestemmer så vis det med LEGO
NTM ønsker att årets LEGOarrangementet skal føles som en festival! Samtidig er det en målsetting å forholde oss til NTM’s rolle som realfaglig og historisk vitensleverandør. Dermed gir vi LEGOarrangementet et større areal å utfolde seg på, og bruker flere innfallsvinkler til å vise hvordan LEGOklosser har blitt – og kan bli bemerket. For eksempel vil vise kunst både utendørs og innendørs samt gi eksempler fra den tekniske og virtuelle verden. Utvidelsen av LEGOfestivalen vil generere en kreativ atmosfære for publikum å bygge i, og gir muligheten for engasjerende workshops, foredrag og mye, mye mer.
Formålet med tittelen: Der du bor - drømmeplassen
Der du bor – drømmeplassen mener vi er en tittel som er lett tilgjengelig for alle besøkende. Å gjenskape eller lage en drømmeutgave av stedet der man bor, eller kanskje ønsker å bo, er noe som vi håper vil kunne inspirere publikum i alle aldre.
De neste 20 årene skal vi bli én million flere mennesker her i landet, og tre av fire kommer til å flytte nærmere de store byene. Oslo har en nærhet til naturen som er blitt bevart på tross av utbygging. Dette er unikt i forhold til andre storbyer. Hvordan kan man klare å dekke et stadig økende boligbehov, samtidig som man bevarer Oslos grønne kvaliteter? Forhåpentligvis vil tittelen Der du bor – drømmeplassen få publikum til å reflektere over sitt nærmiljø og sin bolig, og engasjere seg i dets fordeler og ulemper, begrensninger og muligheter.


Rapporter dette innlegget
Topp
 Profil  
Svar med sitat  
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
 Svar på emnet  [ 1 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan opprette nye emner i dette forumet
Du kan skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg til dette forumet

Søk etter:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support